Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tulenkeittoastia

Firo

Tulenkeittoastia FIRO on monitoiminen ja kannettava 5 kg keittosarja jokaista avotakkaa varten. Uuniin mahtuu 4 ruukkua, jotka on kiinnitetty irrotettavasti laatikkokiskorakenteeseen kääntyvällä tuella ruuan tason ylläpitämiseksi. Näin FIRO: ta voidaan käyttää helposti ja turvallisesti laatikkona kuin ruokaa vuotaen uunin ollessa puolivälissä tulessa. Ruukkuja käytetään ruoanlaittoon ja syömiseen, ja niitä käsitellään ruokailuvälinetyökalun avulla, joka tarttuu ruukkujen molemmille puolille kantaakseen niitä lämpöä eristävissä taskuissa kuumana. Se sisältää myös viltin, joka on samoin kuin laukku, jossa on kaikki hyödylliset välineet.

Projektin nimi : Firo, Suunnittelijoiden nimi : Andrea Sosinski, Asiakkaan nimi : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Tulenkeittoastia

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.