Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lippulaivamyymälä

WADA Sports

Lippulaivamyymälä WADA Sports siirtyy juhlimaan 30-vuotispäiväänsä vasta rakennettuun pääkonttoriin ja lippulaivamyymälään. Kaupan sisäpuolella on rakennusta tukeva jättimäinen elliptinen metallirakenne. Paljeta elliptinen rakenne mailatuotteet kohdistetaan erityisesti suunniteltuun kiinnikkeeseen. Mailat on järjestetty sarjaan ja ne on helppo ottaa käsiinsä yksi kerrallaan. Yllä, elliptistä muotoa käytetään näyttelynä erilaisista arvokkaista vintage- ja moderneista mailoista, jotka on kerätty ympäri maata ja jotka muuttavat kaupan sisätilat mailamuseoksi.

Projektin nimi : WADA Sports, Suunnittelijoiden nimi : Tetsuya Matsumoto, Asiakkaan nimi : WADA SPORTS.

WADA Sports Lippulaivamyymälä

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.