Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto

The Duplicated Edge

Toimisto Kopioitu reuna on suunniteltu Toshinin satelliittivalmistelukoululle Kawanishissa, Japanissa. Koulu halusi uudet vastaanotto-, neuvottelu- ja konferenssitilat kapeaseen 110 neliön huoneeseen, jolla on matala katto. Tämä malli ehdottaa avointa tilaa, joka on merkitty terävällä kolmiomaisella vastaanotto- ja tietolaskurilla, joka jakaa tilan toiminnallisiksi kokonaisuuksiksi. Tiski peitetään asteittain nousevalla valkoisella metallilevyllä. Tätä yhdistelmää kopioivat takapihan seinässä olevat peilit ja katolla olevat heijastavat alumiinilevyt, jotka laajentavat tilan laajemmiksi.

Projektin nimi : The Duplicated Edge, Suunnittelijoiden nimi : Tetsuya Matsumoto, Asiakkaan nimi : Matsuo Gakuin.

The Duplicated Edge Toimisto

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.