Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Arkkitehtoninen Tutkimus Ja Kehitys

Technology Center

Arkkitehtoninen Tutkimus Ja Kehitys Teknologiakeskuksen arkkitehtoninen projekti ohjaa arkkitehtonisen kokonaisuuden integroitumista ympäröivään maisemaan, hiljaiseen ja miellyttävään tilaan. Tämä määrittelevä idea tekee yhtyeestä humanisoidun maamerkin, joka on tarkoitettu siihen toimivien tutkijoiden tarpeelliseen henkiseen upotukseen, joka ilmaistaan sen plastisessa ja rakentavassa tarkoituksessa. Kattojen silmiinpistävä ja integroitu muotoilu koveraina ja kupeina ovat lähes kosketuksessa korostettuihin vaakaviivoihin, jotka määrittelevät siten arkkitehtonisen kompleksin pääominaisuudet.

Projektin nimi : Technology Center, Suunnittelijoiden nimi : Paulo Brazil E Sant Anna, Asiakkaan nimi : Klabin S A.

Technology Center Arkkitehtoninen Tutkimus Ja Kehitys

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.