Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohva

Shell

Sohva Shell-sohva ilmestyi yhdistelmänä simpukankuorien ja muotisuuntausten kanssa jäljittelemällä exoskeleton-tekniikkaa ja 3D-tulostusta. Tavoitteena oli luoda sohva optisen illuusion vaikutuksella. Niiden tulisi olla kevyitä ja ilmavia huonekaluja, joita voidaan käyttää sekä kotona että ulkona. Kevyyden vaikutuksen saavuttamiseksi käytettiin nylonköysien rainaa. Täten ruhon kovuus tasapainottuu siluettiviivojen kudonnalla ja pehmeydellä. Istuimen nurkkaosien alapuolella olevaa jäykkää alustaa voidaan käyttää sivupöytäinä ja pehmeinä yläistuimina ja tyynyinä viimeistelyyn.

Projektin nimi : Shell, Suunnittelijoiden nimi : Natalia Komarova, Asiakkaan nimi : Alter Ego Studio.

Shell Sohva

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.