Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sekakäyttöarkkitehtuuri

Shan Shui Plaza

Sekakäyttöarkkitehtuuri Hankkeessa, joka sijaitsee historiallisessa Xi'an-kaupungissa, yrityskeskuksen ja TaoHuaTan-joen välissä, ei ole tarkoitus yhdistää menneisyyttä nykyiseen, vaan myös kaupunkia ja luontoa. Peach-kukinnan kevään kiinalaisen tarinan inspiroima projekti tarjoaa paratiisi-elämä- ja työpaikan tarjoamalla läheisen suhteen luontoon. Kiinalaisessa kulttuurissa vuoristovesifilosofialla (Shan Shui) on olennainen merkitys ihmisen ja luonnon väliselle suhteelle, joten hyödyntämällä alueen vesistä maisemaa, projekti tarjoaa tilaa, joka heijastaa kaupungin Shan Shui -filosofiaa.

Projektin nimi : Shan Shui Plaza, Suunnittelijoiden nimi : AART. AT Design, Asiakkaan nimi : AART. AT design consultant company.

Shan Shui Plaza Sekakäyttöarkkitehtuuri

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.