Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirkko

Mary Help of Christian Church

Kirkko Kun otetaan huomioon katolisen yhteisön laajeneminen ja turistien määrän lisääntyminen Samui-saarella Suratthanissa. Maryn apu kristittyjen kirkkojen ulkopuolelta oli suunniteltu rukoillen käsien, kulmasiipien ja Pyhän Hengen säteiden yhdistelmällä. Sisäinen tila, turvallisuus kuin äidin kohdussa. Käyttämällä pitkää ja kapeaa kevyttä tyhjää tilaa ja isoa kevyttä eristysbetonin siipiä, joka kulkee valoaukon läpi, rakennettiin varjo, joka muuttuu ajan myötä, mutta säilyttää sisätilojen mukavuuden. Minimoi luonnollisen materiaalin symbolinen koristelu ja käyttö nöyrästi mielenrauhana rukoillessasi.

Projektin nimi : Mary Help of Christian Church, Suunnittelijoiden nimi : ่Juti Klipbua, Asiakkaan nimi : JUTI architects.,co.ltd.

Mary Help of Christian Church Kirkko

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.