Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Urologian Klinikka

The Panelarium

Urologian Klinikka Panelarium on uusi klinikkatila tohtori Matsubaralle, joka on yksi harvoista kirurgista, jolla on lupa käyttää da Vinci -roboteikkausjärjestelmiä. Suunnittelu on innoitettu digitaalimaailmasta. Binaarijärjestelmäkomponentit 0 ja 1 interpoloitiin valkoiseen tilaan, ja ne muodostettiin paneeleista, jotka nousevat ulos seinistä ja katosta. Lattia noudattaa myös samaa suunnittelua. Paneelit, vaikka niiden satunnainen ulkonäkö ovat toiminnallisia, niistä tulee kylttejä, penkkejä, tiskkejä, kirjahyllyjä ja jopa ovenkahvoja, ja mikä tärkeintä, silmäsilmut, jotka takaavat potilaille minimaalisen yksityisyyden.

Projektin nimi : The Panelarium, Suunnittelijoiden nimi : Tetsuya Matsumoto, Asiakkaan nimi : Matsubara Clinic..

The Panelarium Urologian Klinikka

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.