Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsitekirja Ja Juliste

PLANTS TRADE

Käsitekirja Ja Juliste PLANTS TRADE on kasvitieteellisten yksilöiden innovatiivinen ja taiteellinen muoto, joka on kehitetty paremman suhteen luomiseksi ihmisten ja luonnon välille kuin opetusmateriaalit. Kasvien konseptikirja valmisteltiin auttamaan sinua ymmärtämään tätä luovaa tuotetta. Kirja, joka on suunniteltu täsmälleen samankokoiseksi kuin tuote, sisältää paitsi luontovalokuvia, myös ainutlaatuisia grafiikoita, jotka ovat luonnon viisauden innoittamia. Vielä mielenkiintoisempaa on, että grafiikat tulostetaan varovasti kohopainoilla, niin että jokaisen kuvan väri tai rakenne vaihtelee, kuten luonnonkasvienkin.

Projektin nimi : PLANTS TRADE, Suunnittelijoiden nimi : Tsuyoshi Omori, Asiakkaan nimi : PLANTS TRADE.

PLANTS TRADE Käsitekirja Ja Juliste

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.