Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yksityinen Asuinpaikka

House L019

Yksityinen Asuinpaikka Koko talossa sitä käytettiin yksinkertaisena, mutta hienostuneena materiaalina ja värikäsitteenä. Valkoiset seinät, puiset tammilattiat ja paikallinen kalkkikivi kylpyhuoneille ja savupiipille. Tarkkaan muotoillut yksityiskohdat luovat ilmapiirin herkästä ylellisyydestä. Tarkkaan muodostettu näkymä määrittää vapaasti kelluvan L-muotoisen asuintilan.

Projektin nimi : House L019, Suunnittelijoiden nimi : Stephan Maria Lang, Asiakkaan nimi : Stephan Maria Lang Architektengesellschaft.

House L019 Yksityinen Asuinpaikka

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.