Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yksityinen Asuinpaikka

House L019

Yksityinen Asuinpaikka Koko talossa sitä käytettiin yksinkertaisena, mutta hienostuneena materiaalina ja värikäsitteenä. Valkoiset seinät, puiset tammilattiat ja paikallinen kalkkikivi kylpyhuoneille ja savupiipille. Tarkkaan muotoillut yksityiskohdat luovat ilmapiirin herkästä ylellisyydestä. Tarkkaan muodostettu näkymä määrittää vapaasti kelluvan L-muotoisen asuintilan.

Projektin nimi : House L019, Suunnittelijoiden nimi : Stephan Maria Lang, Asiakkaan nimi : Stephan Maria Lang Architektengesellschaft.

House L019 Yksityinen Asuinpaikka

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.