Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

Chiglia

Pöytä Chiglia on veistospöytä, jonka muodot muistuttavat veneen muotoja, mutta ne edustavat myös koko projektin sydäntä. Konseptia on tutkittu modulaarisen kehityksen myötä, joka alkaa tässä ehdotetusta perusmallista. Dovetail-palkin lineaarisuus yhdistettynä siihen, että nikamien mahdollisuus liukua vapaasti sitä pitkin, takaa pöydän vakauden, antaa sen kehittyä pitkään. Nämä ominaisuudet tekevät siitä helposti muokattavissa kohdeympäristöön. Riittää, kun suurennetaan nikamien lukumäärää ja keilan pituutta haluttujen mittojen saamiseksi.

Projektin nimi : Chiglia, Suunnittelijoiden nimi : Giuliano Ricciardi, Asiakkaan nimi : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Chiglia Pöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.