Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu

InterBrasil

Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu Brändin uudelleenarvioinnin ja uudelleensuunnittelun inspiraatio olivat muutokset modernisoinnissa ja integraatiossa yrityksen kulttuuriin. Sydämen suunnittelu ei voinut enää olla brändin ulkopuolella, mikä inspiroi kumppanuutta sekä sisäisesti työntekijöiden että asiakkaiden kanssa. Integroitu unioni etujen, sitoutumisen ja palvelun laadun välillä. Muodosta väreihin uusi muotoilu integroi sydän B: hen ja terveysristi T. sydän.

Projektin nimi : InterBrasil, Suunnittelijoiden nimi : Mateus Matos Montenegro, Asiakkaan nimi : InterBrasil.

InterBrasil Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.