Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Oma Puutarha

Ryad

Oma Puutarha Haaste koostui vanhan maalaistalon nykyaikaistamisesta ja muutti siitä rauhan ja hiljaisuuden valtakunnan, joka toimii kattavasti sekä arkkitehtonisella että maisema-alueella. Julkisivu uudistettiin, peitteisiin tehtiin siviilityöt ja uima-allas ja tukiseinät rakennettiin luomalla uusia rautateoksia kaareviin, seiniin ja aitoihin. Puutarhanhoitoon, kasteluun ja säiliöön samoin kuin salamaan, huonekaluihin ja tarvikkeisiin puututtiin myös kattavasti.

Projektin nimi : Ryad, Suunnittelijoiden nimi : Fernando Pozuelo, Asiakkaan nimi : Fernando Pozuelo Landscaping Collection.

Ryad Oma Puutarha

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.