Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändisuunnittelu

EXP Brasil

Brändisuunnittelu EXP Brasil -brändin suunnittelu perustuu yrityksen yhtenäisyyden ja kumppanuuden periaatteisiin. Hyväksytään tekniikan ja suunnittelun sekoitus projektiinsa samoin kuin toimisto-elämässä. Typografiaelementti edustaa tämän yrityksen unionia ja vahvuutta. X-kirjaimen muotoilu on vankka ja integroitu, mutta erittäin kevyt ja tekninen. Brändi edustaa studio-elämää, ja kirjaimilla on elementtejä sekä positiivisessa että negatiivisessa tilassa, joka yhdistää ihmiset ja muotoilu, yksilöllinen ja kollektiivinen, yksinkertainen ja tekninen, kevyt ja vankka, ammattimainen ja henkilökohtainen.

Projektin nimi : EXP Brasil, Suunnittelijoiden nimi : Mateus Matos Montenegro, Asiakkaan nimi : EXP Brasil.

EXP Brasil Brändisuunnittelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.