Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ihonhoitopakkaus

Bionyalux

Ihonhoitopakkaus Ihon palauttamiskäytäntö uusissa ihonhoitotuotteissa on yhdenmukainen bagassin kierrätyksen, ympäristönsuojelun ja ekologisen käsitteen nollarasituksen kanssa. 30 vuorokauden ihonparannuskäsittelyprosessin 60 päivän ruokaluokan rajoitetun säilytysajan tuoteominaisuuksista 30 ja 60 valitaan tuotteen visuaalisen tunnistuksen symboliksi ja kolme käyttövaihetta, 1,2, 3 integroitu visioon.

Projektin nimi : Bionyalux, Suunnittelijoiden nimi : 33 and Branding, Asiakkaan nimi : BIONYALUX.

Bionyalux Ihonhoitopakkaus

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.