Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korukokoelma

Ataraxia

Korukokoelma Yhdistettynä muotiin ja edistyneeseen tekniikkaan, hankkeen tavoitteena on luoda korut, jotka voivat tehdä vanhoista goottilaisista elementeistä uuden tyylin, keskustelemalla perinteisten mahdollisuuksista nykyympäristössä. Kiinnostuneena siitä, miten goottivaikutelma vaikuttaa yleisöön, projekti yrittää provosoida ainutlaatuisen yksilöllisen kokemuksen leikkisissä vuorovaikutuksissa tutkimalla suunnittelun ja käyttäjien välistä suhdetta. Synteettiset jalokivet, alempana ekologisen jäljennösmateriaalina, leikattiin epätavallisen tasaisiksi pinnoiksi, jotta ne värjäisivät iholle vuorovaikutuksen parantamiseksi.

Projektin nimi : Ataraxia, Suunnittelijoiden nimi : Yilan Liu, Asiakkaan nimi : Yilan Jewelry.

Ataraxia Korukokoelma

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.