Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

Infinity

Nojatuoli Infinity-nojatuolisuunnittelun pääpaino on tehty selkänojaan. Se on äärettömyyssymbolin viittaus - käännetty kahdeksan luku. Vaikuttaa siltä, että se muuttaa muotoaan kääntyessään, asettamalla linjojen dynamiikan ja luomalla äärettömysmerkin uudelleen usealle tasolle. Selkänojaa vedetään yhdessä useilla elastisilla nauhoilla, jotka muodostavat ulkoisen silmukan, joka palaa myös elämän ja tasapainon äärettömän syklin symboliikkaan. Lisäpaino on ainutlaatuisissa jaloissa, jotka kiinnittävät ja tukevat nojatuolin sivuosat turvallisesti kuten puristimet.

Projektin nimi : Infinity, Suunnittelijoiden nimi : Natalia Komarova, Asiakkaan nimi : Alter Ego Studio.

Infinity Nojatuoli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.