Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hotelli

Aoxin Holiday

Hotelli Hotelli sijaitsee Luzhoussa, Sichuanin maakunnassa, kaupungissa, joka tunnetaan viineistään ja jonka suunnittelusta on inspiroitunut paikallista viiniluolia, tilaa, joka herättää voimakasta tutkimishalua. Aula on luonnollisen luolan jälleenrakentaminen, jonka visuaalinen yhteys laajentaa luolan konseptin ja paikallisen kaupunkikuvan sisäiseen hotelliin, muodostaen siten erottuvan kulttuurikantajan. Arvostamme matkustajan tunnetta hotellissa oleskellessamme ja toivomme myös, että materiaalin tekstuuri ja luoma ilmapiiri voidaan havaita syvemmälle.

Projektin nimi : Aoxin Holiday, Suunnittelijoiden nimi : Shaun Lee, Asiakkaan nimi : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotelli

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.