Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytävalo

Moon

Pöytävalo Tällä valolla on aktiivinen tehtävä seurata ihmisiä työtilassa aamusta iltaan. Se on suunniteltu ihmisten työympäristön mielessä. Johto voidaan kytkeä kannettavaan tietokoneeseen tai virtapankkiin. Kuun muoto tehtiin kolme neljäsosaa ympyrästä nousevana kuvakkeena maaston kuvasta, joka oli tehty ruostumattomasta kehyksestä. Kuun pintakuvio muistuttaa avaruusprojektin laskeutumisopasta. Asetus näyttää veistokselta päivänvalossa ja kevyeltä laitteelta, joka mukauttaa työn jännitystä yöllä.

Projektin nimi : Moon, Suunnittelijoiden nimi : Naai-Jung Shih, Asiakkaan nimi : Naai-Jung Shih.

Moon Pöytävalo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.