Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monimuotoinen Tila

La Moitie

Monimuotoinen Tila La Moitie -projektin nimi on peräisin puolen ranskankielisestä käännöksestä, ja muotoilu heijastaa sitä asianmukaisesti tasapainolla, joka on löydetty vastakkaisten elementtien välillä: neliö ja ympyrä, vaalea ja tumma. Rajoitetun tilan vuoksi ryhmä pyrki luomaan sekä yhteyden että jaon kahden erillisen kauppa-alueen välille käyttämällä kahta vastakkaista väriä. Raja vaaleanpunaisen ja mustan tilan välillä on selkeä, mutta myös epäselvä eri näkökulmista. Kierreportaat, puoliksi vaaleanpunaiset ja puoliksi mustat, on sijoitettu kaupan keskelle ja ne tarjoavat.

Projektin nimi : La Moitie, Suunnittelijoiden nimi : Jump Lee, Asiakkaan nimi : One Fine Day.

La Moitie Monimuotoinen Tila

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.