Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto

Studio Atelier11

Toimisto Rakennus perustui "kolmioon", jolla oli vahvin visuaalinen kuva alkuperäisestä geometrisesta muodosta. Jos katsot alas korkealta kohdalta, näet yhteensä viisi erilaista kolmiota. Erikokoisten kolmioiden yhdistelmä tarkoittaa, että "ihminen" ja "luonto" ovat rooli paikana, jossa he kohtaavat.

Projektin nimi : Studio Atelier11, Suunnittelijoiden nimi : Studio Atelier11, Asiakkaan nimi : Atelier11.

Studio Atelier11 Toimisto

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.