Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taidetila

Surely

Taidetila Tämä on taiteen, rento ja vähittäiskauppa, jotka kaikki yhdistyvät yhdessä tilassa. Koska arkkitehtuuri, joka on maan ylläpitämä vaatekoukku sivutehdas. Koko rakennus säilyttää seinän täplikäsityksen, koska tilan kerrostekstuurina luodaan erilainen kontrasti ulkopuolen kanssa, luodaan myös avaruuskokemus. Hylkää liikaa kovaa koristelua, käytti näytöllä pehmeää koristelua, joka loi rentouttavan tunteen. Luomisen ja varhaisen vaiheen välinen kontrasti on joustavampi tulevaisuuden avaruuskehityksen kannalta.

Projektin nimi : Surely, Suunnittelijoiden nimi : Michael Lam, Asiakkaan nimi : Surely.

Surely Taidetila

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.