Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Talo

Dezanove

Talo Arkkitehdin inspiraatio tuli ”bateiden” regeneroidusta eukalyptuspuusta. NĂ€mĂ€ ovat suiston simpukoiden tuotantoalustat ja muodostavat erittĂ€in tĂ€rkeĂ€n paikallisen teollisuuden Espanjassa, Ria da Arousa -alueella. Eukalyptuspuuta kĂ€ytetÀÀn nĂ€issĂ€ alustoissa, ja alueella on tĂ€mĂ€n puun jatkeita. Puun ikÀÀ ei ole piilotettu, ja puun erilaisia ulko- ja sisĂ€pintoja kĂ€ytetÀÀn luomaan erilaisia tuntemuksia. Talo yrittÀÀ lainata ympĂ€ristön perinteitĂ€ ja paljastaa ne suunnittelussa ja yksityiskohdissa kertovan tarinan kautta.

Ravintola

Xin Ming Yuen

Ravintola SisÀÀnkÀynti on ristiriitaisten materiaalien, rakenteiden ja vÀrien paraati. Vastaanottoalue on rauhallisen mukavuuden tila. Hyödylliset kuviot kohtaavat leikkisÀt koristeet. Takana on dynaaminen baarialue lepoympÀristössÀ. Perinteinen kiinalainen merkki Hui-malli led-valot lisÀÀvÀt tunnetta futurismista. Ruokailutila on herkÀsti koristeltu katettu luostari. Se on koristeltu kukka-, carb-kalakuvilla, kohokuvioituilla lasimaalauksilla ja muinaisilla rohdosvalmistaja Bai Zi -kaappeilla. Se on visuaalinen matka ajan lÀpi ja muodin kulttuurijÀÀnnökset.

Liiketila

Portugal Vineyards

Liiketila Portugal Vineyards -konseptimyymÀlÀ on verkkoviini-asiantuntijayrityksen ensimmÀinen fyysinen myymÀlÀ. Kauppa koostuu yrityksen pÀÀkonttorin vieressÀ kadulle pÀin ja sen pinta-ala on 90 m2, ja se koostuu avoimesta suunnitelmasta, jossa ei ole vÀliseiniÀ. Sisustus on sokeasti valkoinen ja minimaalinen tila, jossa on pyöreÀ kierto - valkoinen kangas, jonka avulla portugalilainen viini loistaa ja nÀkyy. Hyllyt on kaiverrettu seinistÀ viiniterassien suhteen 360 asteen kiehtovaan myymÀlÀkokemukseen ilman laskuria.

Taide

Metamorphosis

Taide Toimipaikka on Keihin Industrial -alueella Tokion laitamilla. Raskaiden teollisuuslaitosten savupiippujen jatkuvasti savunpoisto saattaa kuvaa negatiivista kuvaa, kuten pilaantumista ja materialismia. Valokuvat ovat kuitenkin keskittyneet tehtaiden eri nÀkökohtiin, jotka kuvaavat sen toiminnallista kauneutta. PÀivÀn aikana putket ja rakenteet luovat geometrisia kuvioita viivoilla ja kuvioilla, ja mittakaava sÀÀolosuhteissa luo arvokkaan ilmapiirin. YöllÀ tilat vaihtuvat salaperÀiseen kosmiseen linnoitukseen, joka oli 80-luvun scifi-elokuvia.

Sosiaalinen Ja Vapaa-Aika

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosiaalinen Ja Vapaa-Aika Vaaka- ja pystysuorat viivat leikkaavat toisiaan ruudukon muodostamiseksi. Jokainen ruudukko on viestintÀalusta, joka on myös viskibaarin suunnittelukonseptin lÀhde. EnergiansÀÀstöÀ ja ympÀristönsuojelua varten suunnittelija kÀytti LED-energiansÀÀstölamppuja koko palkissa. Ilmanlaadun yllÀpitÀmiseksi baarissa malli omaksuu ikkunat pohjoisesta etelÀÀn, mikÀ voi varmistaa luonnollisen ilman kulun.

NĂ€yttelyhalli

City Heart

NÀyttelyhalli Kaupungin arkkitehtuurista indeksointiin suunnittelun tasapainon ymmÀrtÀmiseksi ja punnitsemiseksi kaupungin ilmaisu tiivistyi kolmeen nurkkatilaan kaupunkien rakentamisen ja kehittÀmisen kautta edistÀmÀÀn yrityksiÀ, kaupunkia ja ihmisiÀ nÀkökulmasta kaupungin ja kaupunkien ominaispiirteiden ja kaupunkimuutoksen kannalta ilmasto taittuu vastineeksi ilmaisemaan suunnittelijan ymmÀrrystÀ kaupungista, nÀe kaupungin menneisyys nÀhdÀksesi hÀnen tulevaisuutensa.