Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokapakkaus

Kuniichi

Ruokapakkaus Perinteistä japanilaista säilöttyä ruokaa Tsukudani ei tunneta maailmassa. Soijakastikepohjainen haudutettu ruokalaji, joka yhdistää erilaisia äyriäisiä ja maa-aineksia. Uusi paketti sisältää yhdeksän etikettiä, jotka on suunniteltu nykyaikaistamaan japanilaisia perinteisiä malleja ja ilmaisemaan ainesosien ominaisuuksia. Uuden tuotemerkin logo on suunniteltu jatkamaan tätä perinnettä seuraavan 100 vuoden ajan.

Hunaja

Ecological Journey Gift Box

Hunaja Hunaja-lahjapakkauksen suunnittelu on inspiroinut Shennongjian "ekologista matkaa", jossa on runsaasti villit kasvit ja hyvä luonnollinen ekologinen ympäristö. Paikallisen ekologisen ympäristön suojeleminen on suunnittelun luova teema. Suunnittelussa on käytetty perinteistä kiinalaista paperinleikkausta ja varjonukketaiteen esittämistä paikallisesta luonnon ekologiasta ja viidestä harvinaisesta ja uhanalaisesta ensimmäisen luokan suojatusta eläimestä. Pakkausmateriaalissa käytetään karkeaa ruohoa ja puupaperia, mikä edustaa luonnon ja ympäristönsuojelun käsitettä. Ulompaa laatikkoa voidaan käyttää hienona säilytyslaatikkona uudelleenkäyttöön.

Keittiön Jakkara

Coupe

Keittiön Jakkara Tämä jakkara on suunniteltu auttamaan ylläpitämään neutraalia istumisasentoa. Tarkkailemalla ihmisten päivittäistä käyttäytymistä suunnittelutiimi löysi ihmisten tarpeen istua tuolilla lyhyemmän ajan, kuten istua keittiössä nopean tauon vuoksi, mikä inspiroi joukkuetta luomaan tämä jakkara nimenomaan tällaisen käytöksen mukaiseksi. Tämä jakkara on suunniteltu minimaalisin osin ja rakentein, joten jakkara on edullinen ja kustannustehokas sekä ostajille että myyjille ottamalla huomioon valmistajien tuottavuus.

Infografia, Jossa On Animoitu Gif,

All In One Experience Consumption

Infografia, Jossa On Animoitu Gif, All in One Experience Consumption -projekti on Big Data Infographic, joka näyttää tietoja, kuten monimutkaisten ostoskeskusten kävijöiden tarkoitus, tyyppi ja vierailijoiden kulutus. Pääsisältö koostuu kolmesta Big Data -analyysistä johdetusta edustavasta oivalluksesta, ja ne on järjestetty ylhäältä alas tärkeysjärjestyksen mukaan. Grafiikat tehdään isometrisillä tekniikoilla ja ryhmitellään käyttämään kunkin kohteen edustavaa väriä.

Elokuvajuliste

Mosaic Portrait

Elokuvajuliste Taideelokuva "Mosaic Portrait" julkaistiin konseptijulisteena. Se kertoo pääasiassa seksuaalisen väkivallan tytöstä. Valkoisella on yleensä kuoleman metafori ja siveyden symboli. Tämä juliste päättää piilottaa "kuoleman" viestin tyttöjen hiljaisen ja lempeän tilan takana, jotta voidaan tuoda esiin voimakkaammat tunteet hiljaisuuden takana. Samanaikaisesti suunnittelija integroi taiteelliset elementit ja viitteelliset symbolit kuvaan, mikä aiheutti laajemman ajattelun ja elokuvateosten tutkinnan.

Pesulavyö Sisätiloissa

Brooklyn Laundreel

Pesulavyö Sisätiloissa Tämä on pyykinvyö sisäkäyttöön. Kompakti runko, joka on pienempi kuin japanilainen paperi, näyttää mittanauhaltä, sileä pinta ilman ruuvia pinnalla. 4 metrin pituisella vyöllä on yhteensä 29 reikää, jokainen reikä voi pitää ja pitää takkiripustinta ilman pyykkitappeja. Se toimii nopeasti kuivana. Vyö on valmistettu antibakteerisesta ja homeen vastaisesta polyuretaanista, turvallisesta, puhtaasta ja vahvasta materiaalista. Enimmäiskuorma on 15 kg. 2 kpl koukkua ja pyörivä runko mahdollistavat monisuuntaisen käytön. Pieni ja yksinkertainen, mutta tämä on erittäin hyödyllinen sisäpesuväline. Helppo käyttö ja älykäs asennus sopivat kaikkiin huoneisiin.