Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Perhekeskus

Funlife Plaza

Perhekeskus Funlife Plaza on lasten vapaa-ajan ja koulutuksen perhekeskus. Tavoitteena on luoda kilpa-autokÀytÀvÀ, jolla lapset voivat ajaa autolla vanhempiensa ostosten aikana, lapsille tarkoitettu puumaja varoa ja leikkiÀ sisÀllÀ, "lego" -katto, jossa piilotettu ostoskeskuksen nimi herÀttÀÀ lasten mielikuvitusta. Yksinkertainen valkoinen tausta punaisella, keltaisella ja sinisellÀ, anna lasten piirtÀÀ ja vÀrjÀtÀ se seinille, lattialle ja wc: lle!

Sisustus

Suzhou MZS Design College

Sisustus TÀmÀ projekti sijaitsee Suzhoussa, joka tunnetaan hyvin perinteisellÀ kiinalaisella puutarhasuunnittelulla. Suunnittelija pyrki tuomaan yhteen sekÀ modernistiset tunteensa ettÀ Suzhoun kansankielen. Suunnittelu vie vihjeitÀ perinteisestÀ Suzhoun arkkitehtuurista sen kalkittujen kipsiseinien, kuuovien ja monimutkaisen puutarha-arkkitehtuurin avulla, jotta Suzhoun kansankieli voidaan kuvata uudelleen nykyaikaisessa kontekstissa. Kalusteet on luotu uudelleen kierrÀtetyillÀ oksilla, bambuilla ja olkiköysillÀ opiskelijoiden osallistumisella, mikÀ antoi tÀmÀn koulutustilalle erityisen merkityksen.

Messaging-Tuoli

Kepler 186f

Messaging-Tuoli Kepler-186f-nojatuolin rakenteellinen perusta on terÀslangalta juotettu ristikko, johon tammesta veistetyt elementit kiinnitetÀÀn messinkiholkkien avulla. Erilaiset ankkurin kÀyttömahdollisuudet yhdistyvÀt sopusoinnussa puuveistosten ja koruelementtien kanssa. TÀmÀ taide-esine edustaa kokeilua, jossa yhdistetÀÀn erilaisia esteettisiÀ periaatteita. SitÀ voitaisiin kuvata "barbaariseksi tai uudeksi barokiksi", jossa karkea ja hieno muoto yhdistyvÀt. Improvisaation seurauksena KepleristÀ tuli monikerroksinen, ympÀröi tekstit ja uudet yksityiskohdat.

Parametrinen Suunnittelu

Titanium Choker

Parametrinen Suunnittelu Suunnittelun mukaan IOU kÀyttÀÀ 3D-simulointiohjelmistoa parametrimallien luomiseen, samanlainen kuin tyyli, jolla Zaha Hadid voitti arkkitehtuurimaailman. Aineellisessa mielessÀ IOU esittelee yksinomaisia titaanituotteita, joissa on 18 karaatin kultalogoja. Titaani on kuumin koruissa, mutta sitÀ on vaikea työskennellÀ. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevÀt kappaleista paitsi erittÀin kevyet, mutta antavat mahdollisuuden tehdÀ niistÀ melkein minkÀ tahansa vÀrin spektristÀ.

Follow Focus Ad-

ND Lens Gear

Follow Focus Ad- ND LensGear sÀÀtÀÀ itsekeskeisyyden erikokoisille linsseille. ND LensGear -sarja kattaa kaikki linssit kuin mikÀÀn muu saatavilla oleva LensGear. Ei leikkausta eikĂ€ taivutusta: Ei enÀÀ ruuvimeisseleitĂ€, kuluneita hihnoja tai Ă€rsyttĂ€viĂ€ jĂ€ljellĂ€ olevia hihnoja. Kaikki sopii kuin viehĂ€tys. Ja toinen plus, sen työkaluton! ÄlykkÀÀn muotoilunsa ansiosta se keskittÀÀ itsensĂ€ varovasti ja tukevasti objektiivin ympĂ€rille.

SovitinjÀrjestelmÀ Ammattimaiseen Kuvaamiseen

NiceDice

SovitinjÀrjestelmÀ Ammattimaiseen Kuvaamiseen NiceDice-System on ensimmÀinen monitoiminen adapteri kamerateollisuudessa. Sen avulla on melko miellyttÀvÀÀ kiinnittÀÀ laitteita, joilla on eri tuotemerkkien erilaiset asennusstandardit - kuten valot, nÀytöt, mikrofonit ja lÀhettimet - kameraan tarkalleen samalla tavalla kuin niiden on tilanteen mukaan oltava. Jopa uudet kehittyvÀt asennusstandardit tai uudet laitteet voidaan helposti integroida ND-jÀrjestelmÀÀn vain hankkimalla uusi sovitin.