Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Megalopolis X Shenzhen Super Pääkonttori

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Pääkonttori Megalopolis X on uusi keskus laajemman lahden alueen sydämessä, lähellä Hongkongin ja Shenzhenin rajaa. Suunnitelmassa yhdistetään arkkitehtuuri jalankulkijoiden verkkoihin, puistoihin ja julkisiin tiloihin. Maanpäällisiä ja maanalaisia liikenneverkkoja suunnitellaan maksimoimalla yhteydet kaupunkiin. Maanalainen kestävä infrastruktuuriverkko tarjoaa järjestelmät kaukojäähdytykseen ja automaattiseen jätteiden käsittelyyn saumattomasti. Tavoitteena on luoda luova yleissuunnitelma siitä, miten kaupunkeja suunnitellaan tulevaisuudessa.

Perhonen Ripustin

Butterfly

Perhonen Ripustin Perhonen ripustin sai nimensä muistuttaessaan lentävän perhonen muotoa. Se on minimalistinen huonekalu, joka voidaan koota kätevällä tavalla erotettujen osien suunnittelun takia. Käyttäjät voivat nopeasti koota ripustimen paljain käsin. Kun on tarpeen liikkua, se on kätevä kuljettaa purkamisen jälkeen. Asennus kestää vain kaksi vaihetta: 1. pinota molemmat kehykset yhteen muodostaen X; ja tee timantin muotoiset kehykset molemmille puolille päällekkäin. 2. Liu'uta puukappaletta limittyneiden timantin muotoisten kehysten läpi molemmin puolin pitäen kehyksiä

Keskiaikainen Ajattele Kulttuurikeskus

Medieval Rethink

Keskiaikainen Ajattele Kulttuurikeskus Keskiaikainen Rethink oli vastaus yksityiselle toimeksiannolle rakentaa kulttuurikeskus pienelle julkistamattomalle kylälle Guangdongin maakuntaan, joka juontaa 900 vuotta Song-dynastiasta. Nelikerroksinen, 7000 neliömetrin suuruinen rakennus on keskittynyt muinaiseen kalliomuodostelmaan, joka tunnetaan nimellä Ding Qi -kivi, joka on kylän alkuperän symboli. Projektin suunnittelukonsepti perustuu antiikin kylän historian ja kulttuurin esittelyyn yhdistämällä samalla vanha ja uusi. Kulttuurikeskus edustaa muinaisen kylän tulkintaa ja muutosta nykyajan arkkitehtuuriksi.

Myyntikeskus

Feiliyundi

Myyntikeskus Hyvä suunnittelutyö herättää ihmisten tunteita. Suunnittelija hyppää perinteisestä tyylimuistista ja antaa uuden kokemuksen upeaan ja futuristiseen avaruusrakenteeseen. Syventävä ympäristöelämäntalous rakennetaan taiteellisten installaatioiden huolellisella sijoittamisella, tilan selkeällä liikkeellä ja materiaalien ja värien päällystämällä koristeellisella pinnalla. Siellä oleminen ei ole vain paluu luontoon, vaan myös hyödyllinen matka.

Huppu

Black Hole Hood

Huppu Tämä Black Holen ja Worm Holen inspiroimien suunnittelema huppu tekee tuotteesta kauniin ja modernin muodon, joka kaikki aiheuttaa tunteita ja edullinen. Se tekee tunnetiloja ja helpon käytön ruoanlaiton aikana. Se on kevyt, helppo asentaa, helppo puhdistaa ja suunniteltu nykyaikaisille Irlannin keittiöille.

Myyntikeskus

HuiSheng Lanhai

Myyntikeskus Päättäkää kohtaussuunnittelun valtameren teeman kanssa avaruus sielu siten, että pikselin neliö on visuaalisen viestinnän elementti, anna lasten pelin tutkia oppimisen ja kasvun löytämistä tulla tapauksen ytimeksi, vapaa tilan paikannus esittelee fantasian vaikutus koulutuksen hauskaa. Muodosta, mittakaavasta, värimaailmasta, rakenteesta psykologiseen aistikokemukseen asti avaruuskäsitys jatkuu ja rikastuu, kun kaikki elementit ovat integroituneet ja törmäävät.