Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Yucoo

Ravintola Estetiikan asteittaisen kypsyyden ja ihmisen esteettisten muutosten myötä modernista tyyliä, joka korostaa itseä ja yksilöllisyyttä, on tullut suunnittelun tärkeitä elementtejä. Tämä tapaus on ravintola, suunnittelija haluaa luoda nuorekkaan avaruuskokemuksen kuluttajille. Vaaleansiniset, harmaat ja vihreät kasvit luovat alueelle luonnollisen mukavuuden ja rentouttavuuden. Käsin kudotun rottian ja metallin valmistama kattokruunu selittää ihmisen ja luonnon välisen törmäyksen ja osoittaa koko ravintolan elinvoimaa.

Myymälä

Formal Wear

Myymälä Miesten vaatekaupat tarjoavat usein neutraaleja sisustustuotteita, jotka vaikuttavat negatiivisesti kävijöiden mielialaan ja vähentävät siten myyntiprosenttia. Jotta ihmiset houkutettaisiin paitsi käymään kaupassa, vaan myös ostamaan siellä esiteltyjä tuotteita, tilan tulee inspiroida ja antaa hyvää hurraa. Siksi tämän kaupan suunnittelussa on käytetty ompelukäsittelyn inspiroimia erityispiirteitä ja erilaisia yksityiskohtia, jotka herättävät huomion ja levittävät hyvää tunnelmaa. Kahdeksi vyöhykkeeksi jaettu avoimen tilan ulkoasu on suunniteltu myös asiakkaiden vapaudelle ostoksilla.

Hiusten Suoristaja

Nano Airy

Hiusten Suoristaja Nano-ilmava suoristusrauta yhdistää nanokeraamiset pinnoitemateriaalit innovatiiviseen negatiiviseen rautatekniikkaan, joka tuo hiukset hellästi ja tyylikkäästi suoraan muotoon. Korkin ja rungon yläosassa olevan magneettianturin ansiosta laite sammuu automaattisesti, kun korkki suljetaan, mikä on turvallista kuljettaa. Kompakti runko, jossa on ladattava USB-muotoinen langaton muotoilu, on helppo säilyttää laukussa ja kantaa, mikä auttaa naisia pitämään tyylikkään kampauksen milloin tahansa, missä tahansa. Valkoinen ja vaaleanpunainen värimaailma antavat laitteelle naisellinen luonteen.

Mobiilisovellus

DeafUP

Mobiilisovellus DeafUP korostaa koulutuksen ja ammatillisen kokemuksen merkitystä Itä-Euroopan kuurojen yhteisölle. Ne luovat ympäristön, jossa kuuloammattilaiset ja kuurojen opiskelijat voivat tavata ja tehdä yhteistyötä. Yhdessä työskenteleminen on luonnollinen tapa antaa kuuroille mahdollisuus ja motivoida heitä aktiivisemmaksi, nostaa kykyjään, oppia uusia taitoja, tehdä muutoksia.

Käsilaukut

Qwerty Elemental

Käsilaukut Aivan kuten kirjoituskoneiden suunnittelun kehitys osoittaa muutoksen erittäin monimutkaisesta visuaalisesta muodosta puhtaana vuorattuun, yksinkertaiseen geometriseen muotoon, Qwerty-elemental onkin lujuuden, symmetrian ja yksinkertaisuuden ruumiillistuma. Eri käsityöläisten valmistamat konstruktiiviset teräsosat ovat tuotteen erottuva visuaalinen piirre, joka antaa pussille arkkitehtonisen ulkonäön. Laukun olennainen erikoisuus on kaksi kirjoituskoneen avainta, jotka itse on valmistanut ja koonnut suunnittelija itse.

Naisten

Macaroni Club

Naisten Kokoelma, Macaroni Club, on inspiroinut 1800-luvun puolivälistä peräisin olevia makaroneja, jotka yhdistävät heidät nykypäivän logosta riippuvaisiin ihmisiin. Makaroni oli termi miehille, jotka ylittivät Lontoon muodin tavanomaiset rajat. Ne olivat 1700-luvun logo mania. Tämän kokoelman tavoitteena on näyttää logon voima menneisyydestä nykypäivään ja luoda Macaroni Club itsessään brändinä. Suunnittelun yksityiskohdat ovat saaneet inspiraatiota vuonna 1770 tehdyistä Makaroni-puvuista ja nykyisestä muotisuuntauksesta äärimmäisillä volyymeilla ja pituudella.