Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Gabo

Rengas Gabo-rengas on suunniteltu kannustamaan ihmisiä palaamaan elämän leikkisään puoleen, joka yleensä menetetään aikuisiän saavuttaessa. Suunnittelijaa inspiroivat muistot tarkkailla hänen poikansa leikkimässä värikkäällä maagisella kuutiossa. Käyttäjä voi leikkiä renkaalla kiertämällä kahta itsenäistä moduulia. Tällöin jalokivien väripaketit tai moduulien sijainti voidaan sovittaa tai sovittaa yhteen. Leikkisän näkökulman lisäksi käyttäjällä on mahdollisuus valita erilainen rengas päivittäin.

Viihde

Free Estonian

Viihde Tässä ainutlaatuisessa teoksessa Olga Raag käytti virolaisia sanomalehtiä vuodesta, jolloin auto alun perin tuotettiin vuonna 1973. Kansalliskirjaston keltaiset sanomalehdet valokuvattiin, puhdistettiin, mukautettiin ja muokattiin käytettäväksi projektissa. Lopputulos painettiin autojen erikoismateriaaliin, joka kestää 12 vuotta, ja sen soveltaminen kesti 24 tuntia. Vapaa viro on auto, joka kiinnittää huomion, ympäröi ihmisiä positiivisella energialla ja nostalgisilla, lapsuuden tunneilla. Se herättää uteliaisuutta ja sitoutumista kaikilta.

Ratsastuskompleksi

Emerald

Ratsastuskompleksi Kokonaisvaltaiset arkkitehtoniset ja paikkatietoprojektit kuva yhdistävät kaikki kuusi rakennusta paljastaen kunkin toiminnallisen identiteetin. Areenojen ja tallien laajennetut julkisivut, jotka on suunnattu hallinnolliseen yhdistettyyn ytimeen. Kuusipuolinen rakennus kristalliverkkona lepää puurungossa kuin kaulakoru. Seinäkolmiot, jotka on koristeltu lasin sironnalla smaragdin yksityiskohdina. Kaareva valkoinen rakenne korostaa pääsisäänkäyntiä. Julkisivuverkko on myös osa sisätilaa, jossa ympäristö havaitaan läpinäkyvän verkon kautta. Sisätilat jatkavat puurakenteiden teemaa käyttämällä elementtien mittakaavaa suhteellisempaan ihmisen mittakaavaan.

Kaiutinorkesteri

Sestetto

Kaiutinorkesteri Orkesterikoostumus kaiuttimista, jotka soittavat yhdessä kuin todelliset muusikot. Sestetto on monikanavainen äänentoistojärjestelmä, joka toistaa yksittäisiä instrumenttiraitoja erillisissä kaiuttimissa, joissa on eri tekniikoita ja materiaaleja, jotka on omistettu erityiselle äänikotelolle, puhtaan betonin, kaikupohjan puisten äänilevyjen ja keraamisten sarvien joukossa. Kappaleiden ja kappaleiden sekoitus palaa fyysisesti kuuntelupaikalle, kuten todellisessa konsertissa. Sestetto on äänitetyn musiikin kamariorkesteri. Sestetto on suoraan itse tuotettu sen suunnittelijoiden Stefano Ivan Scarascian ja Francesco Shyam Zoncan toimesta.

Kahvila

Perception

Kahvila Tämä pieni lämmin puinen kahvila sijaitsee risteyksen kulmassa rauhallisella alueella. Keskitetty avoin valmistelualue tarjoaa puhtaan ja laajan kokemuksen baristan esityksestä vierailijoille kaikkialla baaripaikalla tai pöydän istuimella kahvilassa. "Varjopuu" -niminen kattokohde alkaa valmisteluvyöhykkeen takaa, ja se kattaa asiakasvyöhykkeen, jotta koko kahvilan ilmapiiri saadaan aikaan. Se antaa vierailijoille epätavallisen tilavaikutuksen ja siitä tulee myös väline ihmisille, jotka haluavat menettää ajatuksensa makukahvin kanssa.

Julkinen Ulkotarhatuoli

Para

Julkinen Ulkotarhatuoli Para on joukko julkisia ulkotuoleja, jotka on suunniteltu tarjoamaan hillitty joustavuus ulkotiloissa. Tuolisarja, jolla on ainutlaatuisen symmetrinen muoto ja joka poikkeaa täysin perinteisen tuolisuunnittelun luontaisesta visuaalisesta tasapainosta. Yksinkertaisen keinumuodon innoittamana tämä tuolisarja on rohkea, moderni ja tyytyväinen vuorovaikutukseen. Molemmilla on raskas painotettu pohja, Para A tukee 360-kiertämistä pohjansa ympäri ja Para B tukee kaksisuuntaista kääntämistä.