Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä, Jalusta, Sokkeli

Trifold

Pöytä, Jalusta, Sokkeli Leikkurin muoto saadaan aikaan kolmiomaisten pintojen ja ainutlaatuisen taittojärjestyksen yhdistelmällä. Sillä on minimalistinen, mutta monimutkainen ja veistoksellinen muotoilu, jokaisen näkökulman perusteella paljastaa ainutlaatuisen koostumuksen. Suunnittelu voidaan skaalata sopivaksi erilaisiin tarkoituksiin vaarantamatta sen rakenteellista eheyttä. Trifold on esittely digitaalisten valmistusmenetelmien ja uusien valmistustekniikoiden, kuten robotiikan, käytöstä. Tuotantoprosessi on kehitetty yhteistyössä robottivalmistusyrityksen kanssa, joka on erikoistunut metallien taivuttamiseen 6-akselisilla roboteilla.

Korut-Korvakorut

Eclipse Hoop Earrings

Korut-Korvakorut On yksi ilmiö, joka pidättää jatkuvasti käyttäytymistämme ja pysäyttää meidät kuolleiksi teillämme. Auringonpimennysten astrologinen ilmiö on kiehtonut ihmisiä ihmiskunnan varhaisimmista ajoista lähtien. Taivaan äkillisestä tummenemisesta ja auringon pilviä aiheuttamasta mielikuvituksesta on tullut pitkä pelon, epäilyn ja ihmeen varjo. Auringonpimennysten upea luonne jättää kestävän vaikutelman meille kaikille. 18K valkokulta-timanttipimennyskorvakorut saivat inspiraationsa vuoden 2012 aurinkopimennyksestä. Suunnittelu yrittää vangita auringon ja kuun salaperäisen luonnon ja kauneuden.

Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset

pattern of tree

Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset Ehdotus osioksi, joka käyttää havupuiden osia tehottomasti; toisin sanoen rungon yläosan hoikka osa ja juurten epäsäännöllinen muoto. Kiinnitin huomiota orgaanisiin vuosirenkaisiin. Partitioiden päällekkäiset orgaaniset kuviot loivat mukavan rytmin epäorgaanisessa tilassa. Tästä materiaalisyklistä syntyvien tuotteiden myötä orgaanisesta alueellisesta suunnasta tulee mahdollisuus kuluttajalle. Lisäksi jokaisen tuotteen ainutlaatuisuus antaa heille paljon suuremman arvon.

Lelu

Movable wooden animals

Lelu Monimuotoiset eläinlelut liikkuvat eri tavoilla, yksinkertaisia mutta hauskoja. Abstraktit eläinmuodot imevät lapset kuvittelemaan. Ryhmässä on 5 eläintä: sika, ankka, kirahvi, etana ja dinosaurus. Ankan pää liikkuu oikealta vasemmalle, kun nostat sen pöydältä, näyttää siltä, että se sanoo "EI" sinulle; Kirahven pää voi liikkua ylös ja alas; Sian nenä, etanan ja dinosauruksen päät liikkuvat sisäpuolelta ulkopuolelle, kun käännät heidän pyrstään. Kaikki liikkeet saavat ihmiset hymyilemään ja ajamaan lapset leikkimään eri tavoin, kuten vetämällä, työntämällä, kääntämällä jne.

Yliopistokahvila

Ground Cafe

Yliopistokahvila Uusi 'Ground' -kahvila ei ole vain sosiaalisen yhteenkuuluvuuden luominen insinööritieteiden korkeakoulujen tiedekuntien ja opiskelijoiden keskuudessa, vaan myös rohkaista vuorovaikutusta yliopiston muiden laitosten jäsenten välillä ja niiden välillä. Suunnittelumme mukaan otimme entisen seminaarihuoneen koristamattoman betonitilauksen kerrostamalla kerroksen pähkinäpähkinälevyjä, rei'itettyä alumiinia ja halkeilevaa bluestikiviä tilan seinien, lattian ja katon päälle.