Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuin

House of Tubes

Asuin Hanke on kahden 70-luvun hylätyn rakennuksen fuusio nykyajan rakennukseen ja niitä yhdistävä elementti on uima-allas. Se on hanke, jolla on kaksi pääkäyttöä, ensimmäinen asuinpaikkana 5-jäseniselle perheelle, toinen taidemuseona, jossa on laajat alueet ja korkeat seinät yli 300 hengelle. Suunnittelu kopioi takavuoren muotoa, kaupungin ikonista vuorta. Projektissa on käytetty vain kolmea vaaleiden sävyjen viimeistelyä, jotta tilat loistavat seiniin, lattioihin ja kattoihin heijastuvan luonnonvalon läpi.

Sohvapöytä

Sankao

Sohvapöytä Sankao-sohvapöytä, japaniksi "kolme kasvot", on tyylikäs huonekalu, jonka on tarkoitus tulla tärkeäksi hahmoksi mihin tahansa moderniin olohuoneeseen. Sankao perustuu evoluutiokäsitykseen, joka kasvaa ja kehittyy elävänä olentona. Materiaalina voisi valita vain kestävän kehityksen mukaisista istutuksista peräisin oleva massiivipuu. Sankao-sohvapöytä yhdistää korkeimman valmistusteknologian perinteiseen käsityötaitoon, mikä tekee jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen. Sankaosta on saatavana erilaisia massiivipuutyyppejä, kuten Iroko, tammi tai saarni.

Tws-Nappikuulokkeet

PaMu Nano

Tws-Nappikuulokkeet PaMu Nano kehittää "invisible in the ear" -nappikuulokkeita, jotka on räätälöity nuorille käyttäjille ja jotka sopivat useimpiin tilanteisiin. Suunnittelu perustuu yli 5 000 käyttäjän korvatietojen optimointiin ja varmistaa lopuksi, että suurin osa korvista on mukava käyttää niitä myös kyljellään makaaessasi. Latauskotelon pinta käyttää erityistä elastista kangasta merkkivalon piilottamiseksi integroidun pakkaustekniikan kautta. Magneettinen imu helpottaa käyttöä. BT5.0 yksinkertaistaa käyttöä ja säilyttää nopean ja vakaan yhteyden, ja aptX-koodekki varmistaa paremman äänenlaadun. IPX6 Vedenkestävyys.

Tws-Nappikuulokkeet

PaMu Quiet ANC

Tws-Nappikuulokkeet PaMu Quiet ANC on sarja aktiivisia melua vaimentavia todellisia langattomia kuulokkeita, jotka voivat ratkaista olemassa olevat meluongelmat tehokkaasti. Kahden Qualcommin lippulaivan bluetooth- ja digitaalisen riippumattoman aktiivisen melunvaimennuspiirisarjan tehona PaMu Quiet ANC:n kokonaisvaimennus voi nousta 40 dB:iin, mikä voi vähentää tehokkaasti melun aiheuttamia haittoja. Käyttäjät voivat vaihtaa läpikulkutoiminnon ja aktiivisen melunvaimennuksen välillä eri skenaarioiden mukaan, olipa kyseessä sitten arkielämässä tai liiketoiminnassa.

Valaistusyksikkö

Khepri

Valaistusyksikkö Khepri on lattiavalaisin ja myös riipus, joka on suunniteltu muinaisten egyptiläisten Kheprin, aamuauringon nousun ja uudestisyntymisen skarabejumalan pohjalta. Kosketa vain Khepriä ja valo syttyy. Pimeydestä valoon, kuten muinaiset egyptiläiset aina uskoivat. Egyptiläisen skarabeuksen muodon kehityksen perusteella kehitetty Khepri on varustettu himmennettävällä LEDillä, jota säätelee kosketusanturikytkin, joka tarjoaa kolme asetusta säädettävän kirkkauden kosketuksella.

Identiteetti, Brändäys

Merlon Pub

Identiteetti, Brändäys Merlon Pubin projekti edustaa kokonaista brändäystä ja identiteettisuunnittelua uudesta ravintolakeskuksesta Tvrdassa Osijekin vanhassa barokkityylisessä keskustassa, joka rakennettiin 1700-luvulla osana suurta strategisesti linnoitettujen kaupunkien järjestelmää. Puolustusarkkitehtuurissa nimi Merlon tarkoittaa vankkaa, pystysuoraa aitoja, jotka on suunniteltu suojelemaan tarkkailijoita ja armeijaa linnoituksen huipulla.