Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Virvoitusjuomien Pakkaukset

Coca-Cola Tet 2014

Virvoitusjuomien Pakkaukset Luodaksesi sarja Coca-Cola tölkkejä, jotka levittävät miljoonia Tết-toiveita koko maan alueelle. Käytimme laitteena Coca-colan Tết-symbolia (Pääsylintu) näiden toiveiden muodostamiseen. Jokaisesta tölkistä tehtiin satoja käsin piirrettyjä pääskysiä, jotka järjestettiin huolellisesti mukautetun käsikirjoituksen ympärille, jotka yhdessä muodostavat sarjan merkityksellisiä vietnamilaisia toiveita. "An" tarkoittaa rauhaa. "Tài" tarkoittaa menestystä, "Lộc" tarkoittaa hyvinvointia. Nämä sanat vaihdetaan laajasti koko loman ajan, ja ne perinteisesti koristavat Tết-koristeita.

Avoin Astiasto

Osoro

Avoin Astiasto OSOROn innovatiivisena luonteena on yhdistää korkealaatuisen lasitetun posliinin ja sen tyypillisen norsunluunvärisen kiiltävän ihon laatu toiminnolla, joka soveltuu ruoan säilyttämiseen jääkaapissa tai pakastimessa ja ruoanlaittoon höyryuunilla tai mikroaaltouunilla. Yksinkertainen, modulaarinen muoto erilaisine elementeineen voidaan pinota tilan säästämiseksi, yhdistää joustavasti ja sulkea monivärisellä silikoni-O-tiivisteellä tai O-liittimellä, jotta ruoka pysyy siinä hyvin tiiviisti. OSOROa voidaan käyttää yleisesti poistamalla päivittäisen elämämme tarve.

Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä

Echinoctius

Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä Tämä projekti on monin tavoin ainutlaatuinen. Suunnittelun oli heijastettava kyseisen tuotteen ainutlaatuista luonnetta - yksinoikeudellista kirjaviiniä. Lisäksi vaadittiin kommunikoimaan tuotteen nimen syvä merkitys - ylivoimainen, päiväseisaus, yön ja päivän vastakohta, mustavalkoinen, avoin ja epäselvä. Suunnittelulla oli tarkoitus heijastaa yössä piilotettua salaisuutta: yötaivauden kauneus, joka hämmästyttää meitä niin paljon, ja mystinen arvoitus, joka on piilotettu tähdistöihin ja Zodiaciin.

Koulutusväline

Corporate Mandala

Koulutusväline Yritysten mandala on aivan uusi koulutusväline. Se on muinaisen mandala-periaatteen ja yritysidentiteetin innovatiivinen ja ainutlaatuinen integrointi, joka on suunniteltu lisäämään tiimityötä ja yleistä liiketoiminnan suorituskykyä. Lisäksi se on uusi elementti yrityksen identiteetissä. Yrityksen mandala on ryhmätoiminta joukkueelle tai henkilökohtainen toiminta esimiehelle. Se on suunniteltu erityisesti tietylle yritykselle ja se on väritetty joukkueella tai yksilöllä ilmaisella ja intuitiivisella tavalla, jossa jokainen voi valita minkä tahansa värin tai kentän.

Hanat

Electra

Hanat Electra, jolla ei ole erillistä kahvaa, houkuttelee kaikkia eleganssinsa ja älykkään ulkonäkönsä takia on ainutlaatuinen keittiö. Digitaalinen pesualtaan sekoitin antaa käyttäjille liikkumisvapauden keittiöissä ja tarjoaa samalla vaihtoehdon kahdelle erilaiselle virtaustoiminnolle. Electran etuosassa oleva elektroninen tyyny antaa sinulle pääsyn kaikkiin toimintoihin, joko kun spray on sovitettu nokkaan tai käteen vain sormenpäällä, jota voit hallita.

Näyttelytila

Ideaing

Näyttelytila Tämä on C&C Design Co, Ltd: n suunnittelema yritysnäyttelyhalli vuoden 2013 Guangzhou Design Week -tapahtumassa. Suunnittelussa on siisti alle 91 neliömetriä tilaa, joka näkyy kosketusnäytöllä ja sisäprojektorilla. Merkkivalossa näkyvä QR-koodi on yrityksen verkkolinkit. Samanaikaisesti suunnittelijat toivovat, että koko rakennuksen ulkonäkö voi antaa ihmisille täynnä elinvoimaa, ja osoittaa siksi muotoilualan yrityksen luovuuden, ts. Heidän puolustamansa itsenäisyyden hengen ja vapauden ajatuksen. .