Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Maljakko

Canyon

Maljakko Käsintehty kukkamaljakko valmistettiin 400 kappaleesta eripaksuisia tarkkuuslaserleikkauslevyjä pinoamalla kerros kerrokselta ja hitsaamalla pala palalta, mikä esitteli taiteellista kukkamaljakkoveistosta, joka esitetään yksityiskohtaisena kanjonin kuviona. Pinottavat metallikerrokset näyttävät kanjoniosan tekstuurin, lisäävät myös skenaarioita erilaisilla ympäristöillä, luoden epäsäännöllisesti muuttuvia luonnollisia tekstuuriefektejä.

Tuoli

Stool Glavy Roda

Tuoli Glavy Roda -jakkara ilmentää perheenpäälle ominaisia ominaisuuksia: rehellisyyttä, organisointia ja itsekuria. Suorat kulmat, ympyrän ja suorakaiteen muodot yhdistettynä koriste-elementteihin tukevat menneisyyden ja nykyisyyden yhteyttä tehden tuolista ajattoman esineen. Tuoli on valmistettu puusta ympäristöystävällisillä pinnoitteilla ja se voidaan maalata haluamallasi värillä. Glavy Roda -jakkara sopii luonnollisesti mihin tahansa toimiston, hotellin tai yksityiskodin sisustukseen.

Palkinto

Nagrada

Palkinto Tämä muotoilu on toteutettu edistämään elämän normalisoitumista eristäytymisen aikana ja luomaan erityispalkinto online-turnausten voittajille. Palkinnon suunnittelu edustaa Sotilaan muuttumista kuningattareksi tunnustuksena pelaajan edistymisestä shakissa. Palkinto koostuu kahdesta litteästä hahmosta, kuningattaresta ja sotilasta, jotka asettuvat toisiinsa kapeiden rakojen ansiosta, jotka muodostavat yhden kupin. Palkintomuotoilu on kestävä ruostumattoman teräksen ansiosta ja on kätevä kuljettaa voittajalle postitse.

Tehdas

Shamim Polymer

Tehdas Tehtaalla on ylläpidettävä kolmea ohjelmaa, mukaan lukien tuotantolaitos sekä laboratorio ja toimisto. Määriteltyjen toiminnallisten ohjelmien puute tämäntyyppisissä projekteissa on syynä niiden epämiellyttävään tilalaatuun. Tämä projekti pyrkii ratkaisemaan tämän ongelman hyödyntämällä kiertoelementtejä jakamaan toisiinsa liittymättömiä ohjelmia. Rakennuksen suunnittelu pyörii kahden tyhjän tilan ympärillä. Nämä tyhjät tilat luovat mahdollisuuden erottaa toiminnallisesti toisiinsa liittymättömät tilat. Toimii samalla keskipihana, jossa rakennuksen jokainen osa on yhteydessä toisiinsa.

Sisustussuunnittelu

Corner Paradise

Sisustussuunnittelu Koska kohde sijaitsee vilkkaassa liikennekaupungissa kulman tontilla, kuinka se voi löytää rauhaa meluisassa ympäristössä säilyttäen samalla lattian edut, tilakäytännöllisyyden ja arkkitehtonisen estetiikan? Tämä kysymys on tehnyt suunnittelusta alussa melko haastavan. Suuremmaksi suureksi osaksi asumisen yksityisyyttä säilyttäen samalla hyvät valaistuksen, ilmanvaihdon ja kentän syvyysolosuhteet, suunnittelija teki rohkean ehdotuksen sisämaiseman rakentamisesta. Toisin sanoen kolmikerroksisen kuutiorakennuksen rakentaminen ja etu- ja takapihan siirtäminen atriumiin , luoda vihreys ja vesimaisema.

Asuintalo

Oberbayern

Asuintalo Suunnittelija uskoo, että tilan syvyys ja merkitys elävät kestävyydessä, joka on johdettu toisiinsa liittyvän ja riippuvaisen ihmisen, tilan ja ympäristön yhtenäisyydestä; Näin ollen valtavien alkuperäismateriaalien ja kierrätysjätteen avulla konsepti toteutuu suunnittelustudiossa, kodin ja toimiston yhdistelmässä, suunnittelutyyliin, joka elää yhdessä ympäristön kanssa.