Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kosketuskangas

Textile Braille

Kosketuskangas Teollinen universaali jacquard-tekstiili, jota pidetÀÀn sokeana kÀÀntÀjÀnÀ. TÀtÀ kangasta voivat lukea ihmiset, joilla on hyvÀ nÀkö, ja se on tarkoitettu heille, jotka auttavat sokeita, jotka ovat alkaneet unohtaa tai joilla on nÀkövaikeuksia; jotta opitaan pistekirjoitusjÀrjestelmÀ ystÀvÀllisellÀ ja tavallisella materiaalilla: kankaalla. Se sisÀltÀÀ aakkoset, numerot ja vÀlimerkit. Ei vÀrejÀ. Se on harmaasÀvyinen tuote, jonka periaatteena ei ole valon havaitseminen. Se on hanke, jolla on sosiaalinen merkitys ja joka ylittÀÀ kaupalliset tekstiilit.

Hanat

Electra

Hanat Arkkitehtuurin digitaalisen kĂ€ytön edustajana pidettĂ€vĂ€ Electra yhdistÀÀ tekniikan ja suunnittelun digitaalisen aikakauden kuvioiden korostamiseksi. Hanat, joissa ei ole erillistĂ€ kahvaa, houkuttelevat kaikkia eleganssinsa ja Ă€lykkÀÀn ulkonĂ€könsĂ€ vuoksi on ainutlaatuinen mĂ€rĂ€llĂ€ alueella. Electran kosketusnĂ€yttöpainikkeet tarjoavat kĂ€yttĂ€jille ergonomisemman ratkaisun. Hanojen ”Eco Mind” tarjoaa kĂ€yttĂ€jĂ€lle maksimaalisen sÀÀstötehokkuuden. TĂ€mĂ€ ominaisuus tuo lisĂ€arvoa erityisesti tuleville sukupolville

Toimistotila

C&C Design Creative Headquarters

Toimistotila C&C Designin luova pÀÀmaja sijaitsee postiteollisessa työpajassa. Sen rakennus muutettiin punatiilitehtaasta 1960-luvulla. Suunnitellessaan nykyisen tilanteen ja rakennuksen historiallisen muistin suojelemista suunnittelutiimi on yrittÀnyt parhaansa vÀlttÀÀkseen alkuperÀisen rakennuksen vaurioitumisen sisustustuotteissa. Sisustussuunnittelussa kÀytetÀÀn paljon kuusia ja bambua. Tilojen avaaminen ja sulkeminen sekÀ vaihtaminen on suunniteltu taitavasti. Eri alueiden valaistusmuodot heijastavat erilaisia visuaalisia ilmapiiriÀ.

Katupenkki

Ola

Katupenkki TÀmÀ ekologisen suunnittelun strategioita noudattaen suunniteltu penkki vie katukalusteet uudelle tasolle. Samoin kotona kaupunkien tai luonnollisessa ympÀristössÀ nesteputket luovat erilaisia istumavaihtoehtoja yhden penkin sisÀllÀ. KÀytetyt materiaalit ovat kierrÀtetty alumiini pohjalle ja terÀs istuimelle, valittu kierrÀtettÀvien ja kestÀvien ominaisuuksiensa perusteella; siinÀ on kirkas ja kestÀvÀ jauhemaalattu viimeistely, joka on ihanteellinen ulkona kÀytettÀvÀksi kaikissa sÀÀolosuhteissa. Suunnittelijana Meksikossa Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman ja Karime Tosca.

Hana

Amphora

Hana Amphora-sarja on suunniteltu yhdistÀmÀÀn menneisyys ja tulevaisuus ja antaa mahdollisuuden kokea muinaisten aikojen perus- ja toiminnalliset muodot. Ei ollut helppoa kuin tÀnÀÀn tehdÀ elÀmÀstÀmme lÀhdevettÀ sinÀ pÀivÀnÀ. Hanan epÀtavallinen muoto on perÀisin vuosisatojen aikaisemmasta pÀivÀstÀ, mutta sen vesisÀÀstöpatruuna tuo huomenna. Muinaisten aikojen kadun suihkulÀhteiltÀ suunnitellut hana retro, joka tuo esteettisesti kylpyhuoneesi.

Pesuallas

Serel Wave

Pesuallas SEREL Wave-pesuallas on paikkansa moderneissa kylpyhuoneissa nimellislinjoilla, toiminnallisilla ratkaisuilla ja vaikuttavalla laadulla. SEREL Wave pesuallas; Vaikka se muuttaa nykyisen kaksinkertaisen pesualtaan kÀsityksen ainutlaatuisella kulhomuodollaan, se sisÀltÀÀ myös aikuisen ja lapsen kÀytön yhdessÀ sen esteettisen muodon kanssa. Lastenaltaan kÀytön lisÀksi se tarjoaa islamin kulttuurissa kÀytettÀvÀn puhdistuksen ja kenkÀpuhdistuksen. Yleinen lÀhestymistapa pesualtaan suunnittelussa on modernismi ja funktionalismi. TÀmÀ lÀhestymistapa vaikuttaa muotoiluun niin tÀrkeÀsti.