Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto

White Paper

Toimisto Kangasmainen sisustus toteuttaa tilaa suunnittelijoiden luovalle panokselle ja luo mahdollisuuksia lukemattomaan näyttelyyn suunnitteluprosessista. Jokaisen projektin edetessä seinät ja levyt peitetään tutkimuksella, suunnitteluluonnoksilla ja esityksillä, jotka kirjaavat jokaisen suunnittelun kehityksen ja josta tulee suunnittelijan päiväkirja. Valkoiset lattiat ja messinki ovi, joita käytetään ainutlaatuisesti ja rohkeasti vahvaan päivittäiseen käyttöön, keräävät jalanjäljet ja sormenjäljet henkilöstöltä ja asiakkailta todistaen yrityksen kasvun.

Kahvila

Aix Arome Cafe

Kahvila Kahvilassa vierailijat kokevat rinnakkaiselon valtamerten kanssa. Avaruuden keskelle sijoitettu valtava munanmuotoinen rakenne toimii samanaikaisesti kassa- ja kahvintoimittajana. Kabinetin ikoninen ulkonäkö on inspiroitunut tummasta ja tylsästä näköisestä kahvipavusta. Kaksi isoa aukkoa ”ison papun” molemmin puolin edessä toimivat hyvänä ilmanvaihdon ja luonnollisen valon lähteenä. Kahvila tarjosi pitkän pöydän, kuten kasan mustekalaita ja kuplia. Näennäisesti satunnaisesti roikkuvat kattokruunut muistuttavat kalojen näkymää veden pinnalle, kiiltävät aallot imevät viihtyisän auringonvalon laajasta taivaasta.

Näyttely Näyttely

Boom

Näyttely Näyttely Tämä on näyttelyn suunnitteluprojekti trendikkäälle muotibrändin näyttelylle Kiinassa. Tämän näyttelyn teema korostaa nuorten mahdollisuuksia tyylistää oma imago ja symboloi räjähtävää melua, jota tämä näyttely yleisölle teki. Siksak-muotoa käytettiin tärkeimmänä visuaalisena elementtinä, mutta eri kokoonpanoilla, kun sitä käytettiin koppissa eri kaupungeissa. Näyttelykoppien rakenne oli kaikki tehtaalla valmiiksi valmistettuja ja paikalleen asennettuja osia sisältäviä. Joitakin osia voidaan käyttää uudelleen tai konfiguroida uudelleen uuden osastosuunnitelman järjestämiseksi näyttelyn seuraavalle pysähdyspaikalle.

Graafisen Suunnittelun Läpimurto

The Graphic Design in Media Conception

Graafisen Suunnittelun Läpimurto Tämä kirja käsittelee graafista suunnittelua; se tarjoaa nimenomaisen, yksityiskohtaisen tarkastelun suunnittelurakenteesta prosessina, jota käytetään kommunikoimaan eri kulttuurien kanssa eri kulttuurien kanssa suunnittelumenetelmien avulla, graafisen suunnittelun merkitys roolina, suunnitteluprosessit tekniikoina, brändäyssuunnittelu markkinakontekstina, pakkaussuunnittelu valmistetut mallit ja sisältää teoksia erittäin mielikuvituksellisista luovista, joita käytetään ilmaisemaan suunnittelun periaatteet.

Myyntitoimisto

Chongqing Mountain and City Sales Office

Myyntitoimisto ”Mountain” on tämän myyntitoimiston pääteema, jonka innoittamana on Chongqingin maantieteellinen tausta. Harmaan marmorin lattiakuvio muodostaa kolmionmuodon; ja piirreseinissä ja epäsäännöllisen muotoisissa vastaanottolaskurissa on paljon parittomia ja teräviä kulmia ja vuoria käsitteen "vuori" osoittamiseksi. Lisäksi lattiat yhdistävät portaat on suunniteltu kulkemaan luolan läpi. Samaan aikaan kattoon ripustetaan LED-valaisimia, jotka jäljittelevät laaksossa sadetta ja tarjoavat luonnollisen tunteen, pehmentäen koko vaikutelmaa.

Loma-Asunnon Grafiikka

SAKĂ€

Loma-Asunnon Grafiikka PRIM PRIM-studio loi visuaalisen identiteetin majatalolle SAKÀ, sisältäen: nimen ja logon suunnittelun, grafiikat jokaisessa huoneessa (symbolikuvio, taustakuviot, seinäkuvien mallit, tyynyliikkeet jne.), Verkkosivujen suunnittelu, postikortit, merkit, nimikortit ja kutsuja. Jokaisessa SAKÀ-majatalon huoneessa on erilainen legenda, joka liittyy Druskininkaiin (Liettuan lomakaupunki, jossa talo sijaitsee) ja sen ympäristöön. Jokaisella huoneella on oma symboli avainsanana legendasta. Nämä kuvakkeet näkyvät sisustusgrafiikassa ja muissa kohteissa, jotka muodostavat sen visuaalisen identiteetin.