Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pukuhuone

Sopron Basket

Pukuhuone Sopron Basket on ammatillinen naisten koripallojoukkue, joka sijaitsee Sopronissa, Unkarissa. Koska joukkueet ovat yksi menestyneimmistä Unkarin joukkueista, joilla on 12 kansallista mestaruuskuppaa ja jotka saavuttavat toisen sijan Euroliigassa, klubin johto päätti investoida uuteen pukuhuonekompleksiin, jolla on melko arvostettu laitos klubin nimeen, pelaajan tarpeiden mukaan. paremmin, motivoi heitä ja edistä heidän yhtenäisyyttään.

Puinen E-Pyörä

wooden ebike

Puinen E-Pyörä Berliini Aceteam loi ensimmäisen puisen e-pyörän, jonka tehtävänä oli rakentaa se ympäristöystävällisellä tavalla. Pätevän yhteistyökumppanin etsiminen onnistui Eberswalden yliopiston kestävän kehityksen puun ja tekniikan tiedekunnan kanssa. Matthias Brodan idea toteutui, yhdistäen CNC-tekniikan ja puumateriaalin tuntemuksen. Puinen E-Bike syntyi.

Työpöydän Asennus

Wood Storm

Työpöydän Asennus Wood Storm on työpöydän asennus visuaaliseen nautintoon. Ilmavirran turbulenssi tehdään todelliseksi puuverho, jota lisäävät alhaalta valetut valot maailmalle ilman painovoimaa. Asennus käyttäytyy kuin loputon dynaaminen silmukka. Se ohjaa ympäröivää näkölinjaa etsimään alku- tai loppupistettä, kun yleisöt tanssivat myrskyn kanssa.

Interaktiiviset Installaatiot

Falling Water

Interaktiiviset Installaatiot Falling Water on joukko interaktiivisia asennuksia, joiden avulla käyttäjät voivat muuttaa juoksupolkua kuution tai kuution ympäri. Kuutioiden ja helmillä virtauksen yhdistelmä edustaa staattisen esineen ja dynaamisen veden virtauksen kontrastia. Virta voidaan vetää nähdäksesi helmet juoksevan tai laittaa pöydälle jäätyneen veden kohtauksena. Helmiä pidetään myös toiveina, joita ihmiset tekevät päivittäin. Toiveiden tulisi olla ketjuja ja juoksevia ikuisesti vesiputouksena.

Runkoasennus

Missing Julie

Runkoasennus Tämä malli esittelee runkoasennuksen ja käyttöliittymän sisä- ja ulkotilojen välillä tai valoja ja varjoja. Se antaa ilmaisun, kun ihmiset etsivät kehystä odottamaan jonkun palaamista. Erityyppisiä ja -kokoisia lasipalloja käytetään toiveiden ja kyyneleiden symbolina ilmaisemaan tunne, joka mahdollisesti piiloutuu sisälle. Teräsrunko ja laatikot määrittelevät tunnerajan. Henkilön antama tunne voi olla erilainen kuin se, jolla se havaitaan, samoin kuin pallojen kuvat ovat ylösalaisin.

Teesetti

Vapor Breeze

Teesetti Teekannu on laatikko, joka pitää sisällään universumin, joka odottaa vapautumista. Tutkiessaan aukkoa löydät dynaamisten kanavien rakenteen, joka on välitilassa höyryissä. Rakenne heijastuu myös ihon ulkopuolelle. Koko vartalo kuvaa höyrystynyttä olemusta, jonka avulla ihmiset voivat nähdä ja nauttia joka päivä.