Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Säädettävä Pöytävalaisin

Poise

Säädettävä Pöytävalaisin Robert Dabin (Unform.Studio) suunnitteleman Poisen akrobaattinen ulkonäkö siirtyy staattisen ja dynaamisen ja suuren tai pienen asennon välillä. Riippuen siitä, kuinka suuri osa sen valaistusta renkaasta ja sitä pitävästä kädestä on, ympyrälle leikkaa tai tangenssi viiva. Kun asetetaan korkeammalle hyllylle, rengas voisi ylittää hyllyn; tai kallistamalla rengasta, se voi koskettaa ympäröivää seiniä. Tämän säädettävyyden tarkoituksena on saada omistaja luovasti mukaan ja leikkiä valonlähteen kanssa suhteessa muihin sitä ympäröiviin esineisiin.

Näyttelyjuliste

Optics and Chromatics

Näyttelyjuliste Otsikko Optics and Chromatic viittaa Goethen ja Newtonin väliseen keskusteluun värien luonteesta. Tätä keskustelua edustaa kahden kirjainmuotoisen sävellyksen yhteenotto: toinen on laskettu, geometrinen, terävillä ääriviivoilla, toinen perustuu värikkäiden varjojen impressionistiseen leikkiin. Vuonna 2014 tämä muotoilu toimi Pantone Plus -sarjan taiteilijakuvien peitteenä.

Rengas

Gabo

Rengas Gabo-rengas on suunniteltu kannustamaan ihmisiä palaamaan elämän leikkisään puoleen, joka yleensä menetetään aikuisiän saavuttaessa. Suunnittelijaa inspiroivat muistot tarkkailla hänen poikansa leikkimässä värikkäällä maagisella kuutiossa. Käyttäjä voi leikkiä renkaalla kiertämällä kahta itsenäistä moduulia. Tällöin jalokivien väripaketit tai moduulien sijainti voidaan sovittaa tai sovittaa yhteen. Leikkisän näkökulman lisäksi käyttäjällä on mahdollisuus valita erilainen rengas päivittäin.

Viihde

Free Estonian

Viihde Tässä ainutlaatuisessa teoksessa Olga Raag käytti virolaisia sanomalehtiä vuodesta, jolloin auto alun perin tuotettiin vuonna 1973. Kansalliskirjaston keltaiset sanomalehdet valokuvattiin, puhdistettiin, mukautettiin ja muokattiin käytettäväksi projektissa. Lopputulos painettiin autojen erikoismateriaaliin, joka kestää 12 vuotta, ja sen soveltaminen kesti 24 tuntia. Vapaa viro on auto, joka kiinnittää huomion, ympäröi ihmisiä positiivisella energialla ja nostalgisilla, lapsuuden tunneilla. Se herättää uteliaisuutta ja sitoutumista kaikilta.

Ratsastuskompleksi

Emerald

Ratsastuskompleksi Kokonaisvaltaiset arkkitehtoniset ja paikkatietoprojektit kuva yhdistävät kaikki kuusi rakennusta paljastaen kunkin toiminnallisen identiteetin. Areenojen ja tallien laajennetut julkisivut, jotka on suunnattu hallinnolliseen yhdistettyyn ytimeen. Kuusipuolinen rakennus kristalliverkkona lepää puurungossa kuin kaulakoru. Seinäkolmiot, jotka on koristeltu lasin sironnalla smaragdin yksityiskohdina. Kaareva valkoinen rakenne korostaa pääsisäänkäyntiä. Julkisivuverkko on myös osa sisätilaa, jossa ympäristö havaitaan läpinäkyvän verkon kautta. Sisätilat jatkavat puurakenteiden teemaa käyttämällä elementtien mittakaavaa suhteellisempaan ihmisen mittakaavaan.

Kaiutinorkesteri

Sestetto

Kaiutinorkesteri Orkesterikoostumus kaiuttimista, jotka soittavat yhdessä kuin todelliset muusikot. Sestetto on monikanavainen äänentoistojärjestelmä, joka toistaa yksittäisiä instrumenttiraitoja erillisissä kaiuttimissa, joissa on eri tekniikoita ja materiaaleja, jotka on omistettu erityiselle äänikotelolle, puhtaan betonin, kaikupohjan puisten äänilevyjen ja keraamisten sarvien joukossa. Kappaleiden ja kappaleiden sekoitus palaa fyysisesti kuuntelupaikalle, kuten todellisessa konsertissa. Sestetto on äänitetyn musiikin kamariorkesteri. Sestetto on suoraan itse tuotettu sen suunnittelijoiden Stefano Ivan Scarascian ja Francesco Shyam Zoncan toimesta.