Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirkko

Mary Help of Christian Church

Kirkko Kun otetaan huomioon katolisen yhteisön laajeneminen ja turistien määrän lisääntyminen Samui-saarella Suratthanissa. Maryn apu kristittyjen kirkkojen ulkopuolelta oli suunniteltu rukoillen käsien, kulmasiipien ja Pyhän Hengen säteiden yhdistelmällä. Sisäinen tila, turvallisuus kuin äidin kohdussa. Käyttämällä pitkää ja kapeaa kevyttä tyhjää tilaa ja isoa kevyttä eristysbetonin siipiä, joka kulkee valoaukon läpi, rakennettiin varjo, joka muuttuu ajan myötä, mutta säilyttää sisätilojen mukavuuden. Minimoi luonnollisen materiaalin symbolinen koristelu ja käyttö nöyrästi mielenrauhana rukoillessasi.

Asuinkoti

Abstract House

Asuinkoti Asuinpaikka hyödyntää modernia estetiikkaa ja säilyttää samalla sisäpihan, joka herättää perinteisen Kuwaitin käytännön talonrakennuksessa. Täällä asuinpaikka saa tunnistaa sekä menneisyyden että nykyhetken ilman, että törmäävät. Pääoven portaiden vesijohto pyyhkäisee ulospäin, lattiasta kattoon ulottuva lasi auttaa pitämään tilat avoimemmina, jolloin käyttäjät voivat siirtyä vaivatta ulkopuolelta ja sisäpuolelta, menneeltä ja nykyiseltä.

Ravintola

Chuans Kitchen II

Ravintola Chuan's Kitchen II, joka käyttää väliaineena sekä Sichuan Yingjingin mustaa keramiikkaa että louhittuja maa-aineksia metrorakennuksesta, on kokeellinen ravintola, joka on rakennettu perinteisen kansantaidetaiteen nykyaikaiseen kokeiluun. Infinity Mind purkautui materiaalien rajan läpi ja tutkittiin perinteisen kansantaiteen nykyaikaista muotoa ja käytti Yingjingin mustan fajanssin polttoprosessin jälkeen hylätyt tiivisteet ja käytti niitä Chuan's Kitchen II: n pääkoriste-elementtinä.

Kahvila

Hunters Roots

Kahvila Vastauksena moderniin, puhtaan esteettisyyteen tarkoitettuihin ohjeisiin luotiin abstraktissa muodossa käytettyjen puisten hedelmälaatikoiden inspiroima sisustus. Laatikot täyttävät tilat ja luovat kiehtovan, melkein luolamaisen veistosmuodon, joka kuitenkin on valmistettu yksinkertaisista ja suorista geometrisista muodoista. Tuloksena on puhdas ja hallittu paikallinen kokemus. Älykäs muotoilu maksimoi myös rajoitetun tilan muuttamalla käytännölliset kalusteet koristeominaisuuksiksi. Valot, kaapit ja hyllyt edistävät suunnittelukonseptia ja kuvanveistoista visuaalisuutta.

Palvelutoimisto

Miyajima Insurance

Palvelutoimisto Projektin idea on "yhdistää toimisto kaupunkiin" hyödyntämällä ympäristöä. Sivusto sijaitsee paikassa, jossa tehdään yleiskatsaus kaupunkiin. Sen saavuttamiseksi valitaan tunnelinmuotoinen tila, joka kulkee sisäänkäynnin portista toimistotilan loppuun. Kattopuun viiva ja musta rako, johon on asennettu valot ja ilmastointilaitteet, korostavat suuntaa kaupunkiin.

Verhoillut Akustiset Paneelit

University of Melbourne - Arts West

Verhoillut Akustiset Paneelit Meidän tehtävämme oli toimittaa ja asentaa lukuisia kankaalla kiedottuja akustisia paneeleja, joiden koko oli, kulma ja muoto. Alkuperäisissä prototyypeissä tapahtui muutoksia sekä suunnittelussa että fyysisissä keinoissa asentaa ja ripustaa nämä paneelit portaiden seinistä, katosta ja alapinnasta. Juuri tässä vaiheessa tajusimme, että nykyiset omat kattopaneelien ripustusjärjestelmät eivät olleet riittäviä tarpeidemme suhteen, ja suunnittelimme oman.