Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuinkoti

Abstract House

Asuinkoti Asuinpaikka hyödyntÀÀ modernia estetiikkaa ja sÀilyttÀÀ samalla sisÀpihan, joka herÀttÀÀ perinteisen Kuwaitin kÀytÀnnön talonrakennuksessa. TÀÀllÀ asuinpaikka saa tunnistaa sekÀ menneisyyden ettÀ nykyhetken ilman, ettÀ törmÀÀvÀt. PÀÀoven portaiden vesijohto pyyhkÀisee ulospÀin, lattiasta kattoon ulottuva lasi auttaa pitÀmÀÀn tilat avoimemmina, jolloin kÀyttÀjÀt voivat siirtyÀ vaivatta ulkopuolelta ja sisÀpuolelta, menneeltÀ ja nykyiseltÀ.

Ravintola

Chuans Kitchen II

Ravintola Chuan's Kitchen II, joka kÀyttÀÀ vÀliaineena sekÀ Sichuan Yingjingin mustaa keramiikkaa ettÀ louhittuja maa-aineksia metrorakennuksesta, on kokeellinen ravintola, joka on rakennettu perinteisen kansantaidetaiteen nykyaikaiseen kokeiluun. Infinity Mind purkautui materiaalien rajan lÀpi ja tutkittiin perinteisen kansantaiteen nykyaikaista muotoa ja kÀytti Yingjingin mustan fajanssin polttoprosessin jÀlkeen hylÀtyt tiivisteet ja kÀytti niitÀ Chuan's Kitchen II: n pÀÀkoriste-elementtinÀ.

Kahvila

Hunters Roots

Kahvila Vastauksena moderniin, puhtaan esteettisyyteen tarkoitettuihin ohjeisiin luotiin abstraktissa muodossa kĂ€ytettyjen puisten hedelmĂ€laatikoiden inspiroima sisustus. Laatikot tĂ€yttĂ€vĂ€t tilat ja luovat kiehtovan, melkein luolamaisen veistosmuodon, joka kuitenkin on valmistettu yksinkertaisista ja suorista geometrisista muodoista. Tuloksena on puhdas ja hallittu paikallinen kokemus. ÄlykĂ€s muotoilu maksimoi myös rajoitetun tilan muuttamalla kĂ€ytĂ€nnölliset kalusteet koristeominaisuuksiksi. Valot, kaapit ja hyllyt edistĂ€vĂ€t suunnittelukonseptia ja kuvanveistoista visuaalisuutta.

Palvelutoimisto

Miyajima Insurance

Palvelutoimisto Projektin idea on "yhdistÀÀ toimisto kaupunkiin" hyödyntÀmÀllÀ ympÀristöÀ. Sivusto sijaitsee paikassa, jossa tehdÀÀn yleiskatsaus kaupunkiin. Sen saavuttamiseksi valitaan tunnelinmuotoinen tila, joka kulkee sisÀÀnkÀynnin portista toimistotilan loppuun. Kattopuun viiva ja musta rako, johon on asennettu valot ja ilmastointilaitteet, korostavat suuntaa kaupunkiin.

Verhoillut Akustiset Paneelit

University of Melbourne - Arts West

Verhoillut Akustiset Paneelit MeidÀn tehtÀvÀmme oli toimittaa ja asentaa lukuisia kankaalla kiedottuja akustisia paneeleja, joiden koko oli, kulma ja muoto. AlkuperÀisissÀ prototyypeissÀ tapahtui muutoksia sekÀ suunnittelussa ettÀ fyysisissÀ keinoissa asentaa ja ripustaa nÀmÀ paneelit portaiden seinistÀ, katosta ja alapinnasta. Juuri tÀssÀ vaiheessa tajusimme, ettÀ nykyiset omat kattopaneelien ripustusjÀrjestelmÀt eivÀt olleet riittÀviÀ tarpeidemme suhteen, ja suunnittelimme oman.

Ravintola

Yuyuyu

Ravintola NÀitÀ nykyajan sekoitettuja muotoiluja on melko paljon markkinoilla tÀÀllÀ Kiinassa tÀnÀÀn, ja ne perustuvat yleensÀ perinteisiin malleihin, mutta joissa on joko nykyaikaisia materiaaleja tai uusia ilmaisuja. Yuyuyu on kiinalainen ravintola, suunnittelija on luonut uuden tavan ilmaista itÀmaista muotoilua, uuden asennuksen, joka koostuu linjoista ja pisteistÀ, jotka ulottuvat oven sisÀpuolelta ravintolan sisÀpuolelle. Aikojen muuttuessa myös ihmisten esteettinen arvostus muuttuu. Nykyajan itÀmaiseen muotoiluun innovaatio on erittÀin vÀlttÀmÀtöntÀ.