Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändisuunnittelu

Queen

Brändisuunnittelu Laajennettu muotoilu perustuu kuningatar- ja shakkilaudan konseptiin. Kahdella värillä mustalla ja kullalla on tarkoitus välittää korkeatasoinen tunne ja muuttaa visuaalista kuvaa. Tuotteessa käytettyjen metalli- ja kultaviivojen lisäksi kohtauksen elementti on rakennettu vastaamaan shakin sodan vaikutelmaa, ja lavasvalaistuksen koordinaatiolla luomme sodan ja sodan valoa.

Veistos

Atgbeyond

Veistos Xi'an sijaitsee Suuren silkkitien lähtöpaikassa. Taide luovassa tutkimusprosessissa yhdistyvät Xi'an W-hotellibrändin moderni luonne, Xi'anin erityinen historia ja kulttuuri sekä Tang-dynastian upea taidehistoria. Popista yhdistettynä graffititaidetta on tullut W-hotellin taiteellinen ilmaisu, jolla oli syvällinen vaikutus.

Sataman Uudelleensijoittaminen

Hak Hi Kong

Sataman Uudelleensijoittaminen Ehdotuksessa käytetään kolme käsitettä CI-järjestelmän uudelleenrakentamiseksi Yong-Anin kalasatamaan. Ensimmäinen on uusi logo, jolla luodaan erityinen visuaalinen aineisto, joka on poistettu Hakka-yhteisön kulttuurisista ominaispiirteistä. Seuraava askel on viihdekokemuksen uudelleentutkimus, luo sitten kaksi maskottihahmoa, jotka edustavat, ja anna heidän esiintyä uusissa nähtävyyksissä ohjaamaan turistia satamaan. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, höylämällä yhdeksän paikkaa sisällä, joka ympäröi viihdeaktiviteetteja ja herkullisia ruokia.

Näyttelysuunnittelu

Tape Art

Näyttelysuunnittelu Vuonna 2019 Taipeista herätti visuaalinen linjojen, värillisten palojen ja fluoresenssin juhla. Se oli Tape That Art -näyttely, jonka järjestivät FunDesign.tv ja Tape That Collective. Kahdeksassa nauhataiteen installaatiossa esitettiin erilaisia projekteja, joilla oli epätavallisia ideoita ja tekniikoita, ja näyttelyssä oli yli 40 nauhamaalaa sekä videoita taiteilijoiden aiemmasta työstä. He lisäsivät myös loistavia ääniä ja valoa, jotta tapahtumasta tulisi syvällinen taideympäristö, ja heidän käyttämiinsä materiaaleihin kuuluivat kangasteipit, kanavateipit, paperinauhat, pakkausjutut, muoviteipit ja kalvot.

Kampaamo

Vibrant

Kampaamo Tallentaen kasvitieteellisen kuvan olemusta, taivaan puutarha luotiin koko käytävälle, toivottaa heti tervetulleiksi vieraat kylpemään, siirtymään syrjään väkijoukosta ja ottamaan heidät sisäänkäynniltä. Kauhoittuen edelleen avaruuteen, kapetettu asettelu ulottuu ylöspäin yksityiskohtaisilla kultaisilla kosketusnäytöillä. Kasvitieteelliset metaforit ilmenevät edelleen elinvoimaisella tavalla koko huoneessa, korvaten kaduilta tulevan hälinämelun, ja tästä tulee salainen puutarha.

Yksityinen Asuinpaikka

City Point

Yksityinen Asuinpaikka Suunnittelija haki inspiraatiota kaupunkimaisemasta. Hektisen kaupunkitilan maisemia laajennettiin siten asumispinta-alalle, jolle oli ominaista metropolitan teema. Tummat värit korostettiin valolla loistavien visuaalisten tehosteiden ja ilmapiirin luomiseksi. Hyväksymällä mosaiikki, maalauksia ja digitaalisia vedoksia korkeakerrostaloilla, sisätiloihin saatiin vaikutelma modernista kaupungista. Suunnittelija panosti paljon aluesuunnitteluun ja keskittyi erityisesti toiminnallisuuteen. Tuloksena oli tyylikäs ja ylellinen koti, joka oli riittävän tilava palvelemaan 7 henkilöä.