Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Ring Watch

Kello Rengaskello edustaa perinteisen rannekellon maksimaalista yksinkertaistamista poistamalla numerot ja kÀdet kahden renkaan puolesta. TÀmÀ minimalistinen muotoilu tarjoaa sekÀ puhtaan ettÀ yksinkertaisen ilmeen, joka sopii tÀydellisesti kellojen silmiinpistÀvÀÀn estetiikkaan. Sen allekirjoitus kruunu tarjoaa silti tehokkaan tavan muuttaa tuntia, kun taas sen piilotettu e-ink-nÀyttö nÀyttÀÀ kirkkaat vÀrikaistat poikkeuksellisella mÀÀritelmÀllÀ, sÀilyttÀen lopulta analogisen nÀkökohdan ja samalla myös pidemmÀn akun kÀyttöiÀn.

Kaupunkien Penkki

Eternity

Kaupunkien Penkki Kaksi istuvaa penkkiÀ, valmistettu nestemÀisestÀ kivestÀ. Kaksi vankkaa yksikköÀ tarjoavat mukavan ja kattavan istumakokemuksen ja samalla huolehtivat jÀrjestelmÀn vakaudesta. Penkin pÀÀt on sijoitettu siten, ettÀ se pienentÀÀ pienintÀkÀÀn liikettÀ. Se on penkki, joka kunnioittaa kaupunkiympÀristön olemassa olevaa infrastruktuuria. Helppo asennus paikan pÀÀllÀ on esitelty. KiinnityspisteitÀ ei enÀÀ tarvitse, pudota ja unohda vain. Varo, kahdeksas kuukausi on lÀhellÀ. todellakin.

NĂ€yttelysuunnittelu

Multimedia exhibition Lsx20

NÀyttelysuunnittelu MultimedianÀyttely oli omistettu kansallisen valuutan latin uudelleen kÀyttöönoton 20. vuosipÀivÀÀ. NÀyttelyn tarkoituksena oli esitellÀ kolmiyhteyden, johon taiteellinen projekti perustui, seteleitÀ ja kolikoita, kirjailijoita - 40 erilaista luovaa tyyliÀ edustavaa latvialaista taiteilijaa - ja heidÀn teoksiaan. NÀyttelyn konsepti syntyi grafiitista tai lyijystÀ, joka on lyijykynÀ, taiteilijoiden yhteinen työkalu, keskiakseli. Grafiittirakenne toimi nÀyttelyn keskeisenÀ elementtinÀ.

Kalenteri

calendar 2013 “Module”

Kalenteri Moduuli on hyödyllinen kolmen kuukauden kalenteri yksittÀisillÀ kappaleilla, jotka voidaan yhdistÀÀ kolmeksi kuutionmuotoiseksi pinoamismoduuliksi, jotta voit koota ne vapaasti sopivana. ElÀmÀ suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperÀiset tuotteemme on suunniteltu kÀsitteen "Life with Design" avulla.

Watchface-Sovellukset

genuse

Watchface-Sovellukset Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine ovat kellosovelluksia, jotka on erityisesti kehitetty I'm Watch -laitteelle. Sovellukset ovat alkuperÀisiÀ, yksinkertaisia ja esteettisiÀ suunnittelussa, tulevista etnisistÀ sci-fi-tyyliin digitaaliseen liiketoimintaan asti. Kaikkia katselupintojen grafiikoita on saatavana yhdeksÀssÀ vÀrissÀ - ne sopivat I'm Watch -vÀrikokoelmaan. Nyt on upea hetki uudelle tavalle nÀyttÀÀ, lukea ja ymmÀrtÀÀ aikamme. www.genuse.eu