Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laatikko, Tuoli Ja TyöpöydÀn YhdistelmÀ

Ludovico Office

Laatikko, Tuoli Ja TyöpöydÀn YhdistelmÀ Kuten Ludovico-pÀÀkalusteilla, tÀssÀ toimistoversiossa on myös sama periaate, jonka mukaan koko tuoli piilotetaan laatikkoon niin, ettÀ tuolia ei huomaa ja pidetÀÀn osana pÀÀkalusteita. Useimmat ajattelevat, ettÀ tuolit ovat vielÀ muutama laatikko. Vasta kun vedetÀÀn takaisin, nÀemme tuolin kirjaimellisesti tulevan ulos tÀllaisesta tungosta tÀynnÀ laatikoita. Inspiraatio tuli suurelta osin vierailusta Pittamiglion kastiin ja kaikkiin sen symbolisiin, piilotettuihin viesteihin sekÀ piilotettuihin ja odottamattomiin oviin tai tÀysiin huoneisiin.

Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm esittelee watchface-sovelluskokoelman, joka on suunniteltu Ă€lykelloille, joissa on mustavalkoiset 144 × 168 pikselin nĂ€ytöt, kuten Pebble ja Kreyos. TÀÀltĂ€ löydĂ€t 15 mallia yksinkertaisia, tyylikkĂ€itĂ€ ja esteettisiĂ€ katselupintasovelluksia. Koska ne on valmistettu puhtaasta energiasta, ne ovat enemmĂ€n kuin aaveita kuin todellisia asioita. NĂ€mĂ€ kellot ovat kaikkien aikojen taloudellisimpia ja ympĂ€ristöystĂ€vĂ€llisimpiĂ€.

Aikakauslehti

Going/Coming

Aikakauslehti LÀhtö- ja saapumisidean perusteella tÀmÀ hallituslehti on jaettu kahteen osaan: menossa / tulossa. Going on eurooppalaisista kaupungeista, matkakokemuksista ja vinkkejÀ ulkomaille. SisÀltÀÀ julkkiksen passin jokaisessa versiossa. "Matkustajien tasavallan" passissa on henkilökohtaisia tietoja kyseisestÀ henkilöstÀ ja hÀnen haastattelustaan. Tulossa on ajatusta, ettÀ matkan paras palaa kotiin. Se puhuu kodinsisustamisesta, ruoanlaitosta, perheen kanssa tehtÀvistÀ toimista ja artikkeleista, joiden avulla nautimme kodistamme paremmin.

Kalenteri

calendar 2013 “ZOO”

Kalenteri ZOO on paperikĂ€sityösarja kuuden elĂ€imen valmistamiseksi, joista kukin toimii kahden kuukauden kalenterina. PidĂ€ hauskaa vuotta “pienessĂ€ elĂ€intarhassasi”! ElĂ€mĂ€ suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kĂ€yttĂ€jien mieltĂ€. Ne tarjoavat mukavuuden nĂ€hdĂ€, pitÀÀ ja kĂ€yttÀÀ. NiissĂ€ on keveys ja yllĂ€tysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperĂ€iset tuotteemme on suunniteltu kĂ€sitteen "Life with Design" avulla.

Huonekalut, Jotka Muuttuvat,

Ludovico

Huonekalut, Jotka Muuttuvat, Tila sÀÀstÀÀ tilaa on melko omaperÀinen, sillÀ kaksi tuolia on piilotettu kokonaan laatikon sisÀlle. Kun sijoitat pÀÀkalusteen sisÀÀn, et tiedÀ, ettÀ laatikot nÀyttÀvÀt olevan kaksi erillistÀ tuolia. Sinulla voi olla myös pöytÀ, jota voidaan kÀyttÀÀ pöytÀnÀ, kun se otetaan pois pÀÀrakenteesta. PÀÀrakenne koostuu neljÀstÀ laatikosta ja lokerosta ylÀlaatikon ylÀpuolella, johon voit tallentaa monia asioita. TÀmÀn huonekalun pÀÀasiallinen materiaali, beign eucaliptus fingerjoint, on ympÀristöystÀvÀllinen, uskomattoman kestÀvÀ, kova ja sillÀ on erittÀin vahva visuaalinen vetovoima.

Kellosovellus

Dominus plus

Kellosovellus Dominus plus ilmaisee aikaa alkuperÀisellÀ tavalla. Kuten dominokappaleiden pisteet, kolme pisteryhmÀÀ edustavat: tunteja, kymmeniÀ minuutteja ja minuutteja. Kellonaika voidaan lukea pisteiden vÀristÀ: vihreÀ AM: lle; keltainen PM: lle. Sovellus sisÀltÀÀ ajastimen, herÀtyskellon ja soittoÀÀnet. Kaikki toiminnot ovat navigoitavissa koskettamalla erillisiÀ nurkkapisteitÀ. SillÀ oli omaperÀinen ja taiteellinen muotoilu, joka esittelee todellista 2000-luvun kasvotaikaa. Se on suunniteltu kauniissa symbioosissa Apple-kannettavien laitteiden koteloiden kanssa. SillÀ on yksinkertainen kÀyttöliittymÀ, jossa on vain muutama vÀlttÀmÀtön sana sen kÀyttÀmiseksi.