Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sosiaalinen Ja Vapaa-Aika

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosiaalinen Ja Vapaa-Aika Vaaka- ja pystysuorat viivat leikkaavat toisiaan ruudukon muodostamiseksi. Jokainen ruudukko on viestintÀalusta, joka on myös viskibaarin suunnittelukonseptin lÀhde. EnergiansÀÀstöÀ ja ympÀristönsuojelua varten suunnittelija kÀytti LED-energiansÀÀstölamppuja koko palkissa. Ilmanlaadun yllÀpitÀmiseksi baarissa malli omaksuu ikkunat pohjoisesta etelÀÀn, mikÀ voi varmistaa luonnollisen ilman kulun.

NĂ€yttelyhalli

City Heart

NÀyttelyhalli Kaupungin arkkitehtuurista indeksointiin suunnittelun tasapainon ymmÀrtÀmiseksi ja punnitsemiseksi kaupungin ilmaisu tiivistyi kolmeen nurkkatilaan kaupunkien rakentamisen ja kehittÀmisen kautta edistÀmÀÀn yrityksiÀ, kaupunkia ja ihmisiÀ nÀkökulmasta kaupungin ja kaupunkien ominaispiirteiden ja kaupunkimuutoksen kannalta ilmasto taittuu vastineeksi ilmaisemaan suunnittelijan ymmÀrrystÀ kaupungista, nÀe kaupungin menneisyys nÀhdÀksesi hÀnen tulevaisuutensa.

Ratsastuskompleksi

Emerald

Ratsastuskompleksi Kokonaisvaltaiset arkkitehtoniset ja paikkatietoprojektit kuva yhdistÀvÀt kaikki kuusi rakennusta paljastaen kunkin toiminnallisen identiteetin. Areenojen ja tallien laajennetut julkisivut, jotka on suunnattu hallinnolliseen yhdistettyyn ytimeen. Kuusipuolinen rakennus kristalliverkkona lepÀÀ puurungossa kuin kaulakoru. SeinÀkolmiot, jotka on koristeltu lasin sironnalla smaragdin yksityiskohdina. Kaareva valkoinen rakenne korostaa pÀÀsisÀÀnkÀyntiÀ. Julkisivuverkko on myös osa sisÀtilaa, jossa ympÀristö havaitaan lÀpinÀkyvÀn verkon kautta. SisÀtilat jatkavat puurakenteiden teemaa kÀyttÀmÀllÀ elementtien mittakaavaa suhteellisempaan ihmisen mittakaavaan.

Kahvila

Perception

Kahvila TÀmÀ pieni lÀmmin puinen kahvila sijaitsee risteyksen kulmassa rauhallisella alueella. Keskitetty avoin valmistelualue tarjoaa puhtaan ja laajan kokemuksen baristan esityksestÀ vierailijoille kaikkialla baaripaikalla tai pöydÀn istuimella kahvilassa. "Varjopuu" -niminen kattokohde alkaa valmisteluvyöhykkeen takaa, ja se kattaa asiakasvyöhykkeen, jotta koko kahvilan ilmapiiri saadaan aikaan. Se antaa vierailijoille epÀtavallisen tilavaikutuksen ja siitÀ tulee myös vÀline ihmisille, jotka haluavat menettÀÀ ajatuksensa makukahvin kanssa.

Vapaa-Ajan Klubi

Central Yosemite

Vapaa-Ajan Klubi Palaa elÀmÀn yksinkertaisuuteen, aurinko ikkunan lÀpi ja varjo ristiin. Jotta luonnonmaku heijastuisi paremmin tilaan, hyödynnÀ tÀysimÀÀrÀisesti hirsisuunnittelua, yksinkertaista ja tyylikÀstÀ, humanistista mukavuutta ja stressaavaa taiteellista avaruuden tunnelmaa. ItÀmainen viehÀtys, ainutlaatuisella tilalla. TÀmÀ on toinen sisustusilma, se on luonnollista, puhdasta, vaihtelevaa.

Asuinpaikka

Panorama Villa

Asuinpaikka Mukaan tyypillisen Mani-kylÀn rakenteen, konsepti on suunniteltu sarjaksi yksittÀisiÀ kiviosia, jotka pyörivÀt atriumin, sisÀÀnkÀynnin ja asuintilojen ympÀrillÀ. Asuinpaikan karkeat mÀÀrÀt avaavat vuoropuhelun luonnollisen ympÀristönsÀ kanssa, kun taas heidÀn avaamisensa rytmi joko varmistaa yksityisyyden tai kutsuu panoraamanÀkymiin horisonttiin rakentamalla suoran kokemuksen perÀkkÀisistÀ ja monipuolisista kertomuksista. Villa sijaitsee Navarino ResidencesissÀ, kokoelma ylellisiÀ huviloita yksityisomistuksessa Navarino Dunes -lomakeskuksen sydÀmessÀ.