Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

DA AN H HOUSE

Asuintalo Se on mukautettu asuinpaikka, joka perustuu käyttäjiin. Sisätilojen avoin tila yhdistää olohuoneen, ruokasalin ja opiskelutilan vapauden liikennevirran kautta, ja se tuo myös vihreän ja valon parvekkeelta. Ainutlaatuinen portti lemmikkieläimille löytyy jokaisesta perheenjäsenen huoneesta. Litteä ja esteetön liikennevirta johtuu ovikilpailusta. Yllä olevat suunnittelun painotukset on suunniteltu vastaamaan käyttäjän tapoja, ergonomista ja luovaa ideoiden yhdistelmää.

Kauneussalonki

Shokrniya

Kauneussalonki Suunnittelija pyrki deluxe-ja inspiroivaan ympäristöön ja tuotti erillisiä tiloja, joilla on erilaisia toimintoja, jotka ovat samalla osa koko rakennetta. Beige-väri yhdeksi Iranin deluxe-väreistä valittiin kehittämään projektin ideaa. Tila esiintyy laatikoiden muodossa kahdessa värissä.Nämä laatikot ovat suljettuja tai osittain suljettuja ilman akustisia tai hajuhäiriöitä.Asiakkaalla on tarpeeksi tilaa kokea yksityinen kävelytie.Riittävä valaistus, oikea kasvinvalinta ja sopivan sävyn käyttäminen muiden materiaalien värit olivat tärkeitä haasteita.

Ravintola

MouMou Club

Ravintola Koska Shabu Shabu, ravintolan muotoilu omaksuu puun, punaisen ja valkoisen värit esittäen perinteistä tunnetta. Yksinkertaisten ääriviivojen käyttö varaa asiakkaiden visuaalisen huomion näytössä näkyviin ruoka- ja ruokavalioviesteihin. Koska ruoan laatu on tärkein huolenaihe, ravintola on järjestetty tuoreruokamarkkinoilla. Rakennusmateriaaleja, kuten sementtiä, seiniä ja lattiaa, käytetään rakentamaan suuren tuoreruokalaskurin markkinat. Tämä asennus simuloi todellisia markkinoiden ostotoimia, joissa asiakkaat voivat nähdä ruoan laadun ennen valintojen tekemistä.

Taidekauppa

Kuriosity

Taidekauppa Kuriosity sisältää verkkokaupan, joka liittyy ensimmäiseen fyysiseen myymälään ja esittelee valikoiman muotia, muotoilua, käsintehtyjä tuotteita ja taidetta. Kuriosity on enemmän kuin tyypillinen vähittäiskauppa, ja se on suunniteltu kuratoiduksi kokemukseksi keksinnöstä, jossa esillä olevia tuotteita täydennetään lisäkerroksella rikas interaktiivista mediaa, joka palvelee asiakkaan houkuttelemista ja sitoutumista asiaan. Kuriosityn ikoninen ääretön ruudun ikkunanäyttö muuttaa väriä houkuttelemiseksi, ja kun asiakkaat kulkevat, näennäisesti äärettömän lasiportaalin takana olevissa laatikoissa olevat piilotetut tuotteet syttyvät ja kutsuvat heitä astumaan sisään.

Sekakäyttöinen Rakennus

GAIA

Sekakäyttöinen Rakennus Gaia sijaitsee lähellä äskettäin ehdotettua hallituksen rakennusta, johon kuuluu metroasema, iso ostoskeskus ja kaupungin tärkein kaupunkipuisto. Sekakäyttöinen rakennus veistoksellisella liikkeellä toimii luovana houkuttelijana toimistojen ja asuintilojen asukkaille. Tämä vaatii muokattua synergiaa kaupungin ja rakennuksen välillä. Monipuolinen ohjelmointi kiinnittää aktiivisesti paikallista kangasta koko päivän ajan, ja siitä tulee katalysaattori siihen, mikä on väistämättä pian hotspot.

Myyntitoimisto

The Curtain

Myyntitoimisto Projektin suunnittelussa on ainutlaatuinen lähestymistapa käyttää metalliverkkoa ratkaisuna käytännön ja esteettisiin tarkoituksiin. Läpikuultava metalliverkko luo verhokerroksen, joka voi hämärtää rajaa sisä- ja ulkotilan - harmaan tilan - välillä. Läpinäkyvän verhon luoma tilan syvyys luo rikas tilallisen laadun. Kiillotettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu metalliverkko vaihtelee eri sääolosuhteissa ja eri päiväjaksona. Verkon heijastus ja läpinäkyvyys tyylikkäällä maisemalla luo rauhallisen kiinalaisen ZEN-tilan.