Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistorakennus

FLOW LINE

Toimistorakennus Tila työmaalla on epÀsÀÀnnöllinen ja kaareva rakennuksen ulkoseinÀn vuoksi. Siksi suunnittelija soveltaa virtauslinjojen kÀsitettÀ tÀssÀ tapauksessa toivoen luoda virtauksen tunteen ja lopulta muuttua virtauslinjoiksi. Ensin purettiin julkisen kÀytÀvÀn vieressÀ oleva ulkoseinÀ ja levitettiin kolme toiminta-aluetta. KÀytimme virtauslinjaa kiertÀÀksemme kolme aluetta ja virtauslinja on myös sisÀÀnkÀynti ulkopuolelle. Yhtiö on jaettu viiteen osastoon, ja niitÀ edustamme viidellÀ rivillÀ.

Suunnittelu- / MyyntinÀyttely

dieForm

Suunnittelu- / MyyntinÀyttely SekÀ muotoilu ettÀ uusi toimintakonsepti tekevÀt "dieForm" -nÀyttelystÀ niin innovatiivisen. Kaikki virtuaalisen nÀyttelytilan tuotteet ovat fyysisesti nÀytöllÀ. Vierailijoita ei hÀiritse tuote, ei mainonta tai myyntihenkilöstö. LisÀtietoja kustakin tuotteesta löytyy multimedianÀytöistÀ tai QR-koodin avulla virtuaalisessa nÀyttelytilassa (sovellus ja verkkosivusto), josta tuotteet voidaan tilata myös paikan pÀÀllÀ. Konsepti mahdollistaa mielenkiintoisen tuotevalikoiman esittelyn ja korostaa samalla tuotetta kuin brÀndiÀ.

Maailmanlaajuinen Messualusta Designota Toyota

The Wave

Maailmanlaajuinen Messualusta Designota Toyota Japanilaisen "aktiivisen rauhallisuuden" periaatteen innoittamana muotoilu yhdistÀÀ rationaaliset ja tunnepitoiset elementit yhdeksi kokonaisuudeksi. Arkkitehtuuri nÀyttÀÀ ulkopuolelta minimalistinen ja rauhallinen. Silti voit tuntea siitÀ sÀteilevÀn valtavan voiman. Loitsun alla liukuu uteliaasti sisÀtiloihin. SisÀÀn tultuaan joutut yllÀttÀvÀÀn ympÀristöön, joka on tÀynnÀ energiaa ja tÀynnÀ suuria mediaseiniÀ, joissa nÀkyy energisiÀ, abstrakteja animaatioita. TÀllÀ tavoin osastosta tulee ikimuistoinen kokemus vierailijoille. Konsepti kuvaa epÀsymmetristÀ tasapainoa, jonka löydÀmme luonnosta ja japanilaisen estetiikan ytimestÀ.

MyymÀlÀ

Family Center

MyymÀlÀ On olemassa muutamia syitÀ, miksi suljin pitkÀn (30 metriÀ) etuseinÀn. Yksi oli, ettÀ nykyisen rakennuksen korkeus oli todella epÀmiellyttÀvÀ, ja minulla ei ollut lupaa koskea siihen! Toiseksi, sulkemalla etujulkisivun, sain seinÀstÀ 30 metriÀ tilaa. PÀivittÀisen havainnollisen tilastotutkimukseni mukaan suurin osa ostajista pÀÀtti mennÀ kauppaan vain uteliaisuuden vuoksi ja nÀhdÀ, mitÀ tÀmÀn julkisivun takana tapahtuu. Utelias muotoja.

Ravintola

Lohas

Ravintola Kapinalaskuri Urban Beatille. Tukiasema sijaitsee vilkkaalla liikenteen risteyksellÀ. Yleisen aluesuunnitelman tavoitteena on luoda pehmeÀ ja vakiintunut tahti, ikÀÀn kuin saada aikaan aika hidastaa ja tÀssÀ nopeatempoisessa kaupunkielÀmÀssÀ nauttia jokaisesta hetkestÀ tÀÀllÀ ja nyt. Keskisuunnittelulla muodostettu avoin tila jakaa tilan eri toimintojen perusteella. Toteemimaiset nÀytöt lisÀÀvÀt tyylikkÀÀn tilavaan tunnelman mukavan leikkisyyttÀ.

Ravintola

pleasure

Ravintola Ilo taiteen elÀmÀstÀ. Laajentaminen ja jatkaminen. Kattorakenteiden ja lattialaajennusten jatkamisen ja niiden jatkuvan muodon aaltoilun kautta, joka menee suoraan tÀhÀn tai peittÀÀ sinne, heijastaa toimintavoimaa, joka kattaa elÀmÀn huiput ja laaksot. Kun kerroksellinen tunnelma virtaa ja muuttuu toimintaan, kauneuden kuvat loihtuvat avaruuteen. Avaruusohjaamon on oltava sujuvaa ja lÀpinÀkyvÀÀ pitÀen samalla eri osastojen vÀlit. Tilan innovatiivisella jÀrjestelyllÀ yksityisyys voi olla olemassa osastoissa.