Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistorakennus

FLOW LINE

Toimistorakennus Tila työmaalla on epäsäännöllinen ja kaareva rakennuksen ulkoseinän vuoksi. Siksi suunnittelija soveltaa virtauslinjojen käsitettä tässä tapauksessa toivoen luoda virtauksen tunteen ja lopulta muuttua virtauslinjoiksi. Ensin purettiin julkisen käytävän vieressä oleva ulkoseinä ja levitettiin kolme toiminta-aluetta. Käytimme virtauslinjaa kiertääksemme kolme aluetta ja virtauslinja on myös sisäänkäynti ulkopuolelle. Yhtiö on jaettu viiteen osastoon, ja niitä edustamme viidellä rivillä.

Suunnittelu- / Myyntinäyttely

dieForm

Suunnittelu- / Myyntinäyttely Sekä muotoilu että uusi toimintakonsepti tekevät "dieForm" -näyttelystä niin innovatiivisen. Kaikki virtuaalisen näyttelytilan tuotteet ovat fyysisesti näytöllä. Vierailijoita ei häiritse tuote, ei mainonta tai myyntihenkilöstö. Lisätietoja kustakin tuotteesta löytyy multimedianäytöistä tai QR-koodin avulla virtuaalisessa näyttelytilassa (sovellus ja verkkosivusto), josta tuotteet voidaan tilata myös paikan päällä. Konsepti mahdollistaa mielenkiintoisen tuotevalikoiman esittelyn ja korostaa samalla tuotetta kuin brändiä.

Maailmanlaajuinen Messualusta Designota Toyota

The Wave

Maailmanlaajuinen Messualusta Designota Toyota Japanilaisen "aktiivisen rauhallisuuden" periaatteen innoittamana muotoilu yhdistää rationaaliset ja tunnepitoiset elementit yhdeksi kokonaisuudeksi. Arkkitehtuuri näyttää ulkopuolelta minimalistinen ja rauhallinen. Silti voit tuntea siitä säteilevän valtavan voiman. Loitsun alla liukuu uteliaasti sisätiloihin. Sisään tultuaan joutut yllättävään ympäristöön, joka on täynnä energiaa ja täynnä suuria mediaseiniä, joissa näkyy energisiä, abstrakteja animaatioita. Tällä tavoin osastosta tulee ikimuistoinen kokemus vierailijoille. Konsepti kuvaa epäsymmetristä tasapainoa, jonka löydämme luonnosta ja japanilaisen estetiikan ytimestä.

Myymälä

Family Center

Myymälä On olemassa muutamia syitä, miksi suljin pitkän (30 metriä) etuseinän. Yksi oli, että nykyisen rakennuksen korkeus oli todella epämiellyttävä, ja minulla ei ollut lupaa koskea siihen! Toiseksi, sulkemalla etujulkisivun, sain seinästä 30 metriä tilaa. Päivittäisen havainnollisen tilastotutkimukseni mukaan suurin osa ostajista päätti mennä kauppaan vain uteliaisuuden vuoksi ja nähdä, mitä tämän julkisivun takana tapahtuu. Utelias muotoja.

Ravintola

Lohas

Ravintola Kapinalaskuri Urban Beatille. Tukiasema sijaitsee vilkkaalla liikenteen risteyksellä. Yleisen aluesuunnitelman tavoitteena on luoda pehmeä ja vakiintunut tahti, ikään kuin saada aikaan aika hidastaa ja tässä nopeatempoisessa kaupunkielämässä nauttia jokaisesta hetkestä täällä ja nyt. Keskisuunnittelulla muodostettu avoin tila jakaa tilan eri toimintojen perusteella. Toteemimaiset näytöt lisäävät tyylikkään tilavaan tunnelman mukavan leikkisyyttä.

Ravintola

pleasure

Ravintola Ilo taiteen elämästä. Laajentaminen ja jatkaminen. Kattorakenteiden ja lattialaajennusten jatkamisen ja niiden jatkuvan muodon aaltoilun kautta, joka menee suoraan tähän tai peittää sinne, heijastaa toimintavoimaa, joka kattaa elämän huiput ja laaksot. Kun kerroksellinen tunnelma virtaa ja muuttuu toimintaan, kauneuden kuvat loihtuvat avaruuteen. Avaruusohjaamon on oltava sujuvaa ja läpinäkyvää pitäen samalla eri osastojen välit. Tilan innovatiivisella järjestelyllä yksityisyys voi olla olemassa osastoissa.