Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vähittäiskauppa

Atelier Intimo Flagship

Vähittäiskauppa Maailmaamme on kohdannut ennennäkemätön virus vuonna 2020. O and O Studion suunnittelema Atelier Intimo ensimmäinen lippulaiva on saanut inspiraationsa poltetun maan uudestisyntymisestä, mikä tarkoittaa luonnon parantavan voiman yhdistämistä, joka antaa ihmiskunnalle uutta toivoa. Samalla kun luodaan dramaattinen tila, jossa vierailijat voivat viettää hetkiä kuvitellen ja fantasioiden sellaisessa ajassa ja tilassa, luodaan myös sarja taideinstallaatioita, jotka osoittavat täysin brändin todelliset ominaisuudet. Lippulaiva ei ole tavallinen liiketila, se on Atelier Intimon esiintymislava.

Lippulaivateekauppa

Toronto

Lippulaivateekauppa Kanadan vilkkain ostoskeskus tuo Studio Yimun tuoreen uuden hedelmäteemyymälän suunnittelun. Lippulaivamyymäläprojekti oli ihanteellinen brändäystarkoituksiin, jotta siitä tulisi kauppakeskuksen uusi hotspot. Kanadalaisen maiseman inspiroima Kanadan Blue Mountainin kaunis siluetti on painettu seinän taustalle kaikkialla myymälässä. Konseptin toteuttamiseksi Studio Yimu teki käsityönä 275 cm x 180 cm x 150 cm tehdasveistoksen, joka mahdollistaa täyden vuorovaikutuksen jokaisen asiakkaan kanssa.

Paviljonki

Big Aplysia

Paviljonki Kaupunkikehityksen prosessissa on väistämätöntä, että sama rakennettu ympäristö syntyy. Perinteiset rakennukset voivat myös näyttää ikäviltä ja syrjäisiltä. Erikoismuotoisen maisema-arkkitehtuurin ilmaantuminen pehmentää ihmisten välistä suhdetta arkkitehtonisessa tilassa, muuttuu nähtävyyksien katselupaikaksi ja aktivoi elinvoimaa.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: Showroomissa ovat näyttelyssä injektiotekniikalla valmistetut kuntosalit ja urheiluvälineet. Paikka näyttää valmistetulta ruiskupuristamalla. Paikan valmistusmenetelmässä huonekalukappaleet ikään kuin ne olisivat valmistettu ruiskuvalumuotissa kokonaisuuden tuottamiseksi. Karkeat ompelupolut, jotka katossa, pehmentävät kaikkea teknistä visuaalisuutta.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskialtisen kaupan suunnitteli ja loi Piotr Płoskin perustama suunnittelustudio ja vintage-galleria smallna. Tehtävä asetti monia haasteita, koska putiikki sijaitsee kerrostalon toisessa kerroksessa, puuttuu kauppaikkuna ja sen pinta-ala on vain 80 neliömetriä. Täältä tuli idea kaksinkertaistaa alue hyödyntämällä sekä katon tilaa että lattiatilaa. Saavutetaan vieraanvarainen, kodikas ilmapiiri, vaikka huonekalut todellakin ripustetaan kattoon ylösalaisin. Riskialtinen kauppa on suunniteltu kaikkia sääntöjä vastaan (se jopa uhmaa painovoimaa). Se heijastaa täysin brändin henkeä.

Stadionin Vieraanvaraisuus

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionin Vieraanvaraisuus Uusien Sky-oleskelutilojen projekti on vain ensimmäinen askel valtavasta kunnostusohjelmasta, jonka AC Milan ja FC Internazionale yhdessä Milanon kunnan kanssa toteuttavat tarkoituksenaan muuttaa San Siro -stadion monitoimilaitteeksi, joka pystyy pitämään kaikki tärkeät tapahtumat, joita Milanoon kohdistuu tulevan EXPO 2015 -tapahtuman aikana. skybox-projektin onnistumisen jälkeen Ragazzi & Partners on toteuttanut idean luoda uusi vieraanvaraisuuskonsepti San Siro -stadionin pääosaston päälle.