Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ui-Suunnittelu

Moulin Rouge

Ui-Suunnittelu TÀmÀ projekti on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat sisustaa oman matkapuhelimensa Moulin Rougen teemalla, vaikka eivÀt koskaan kÀyneet Moulin Rougessa Pariisissa. PÀÀtarkoitus on tarjota parannettu digitaalinen kokemus ja kaikki suunnittelutekijÀt ovat visualisoida Moulin Rougen tunnelmaa. Kuluttajat voivat mukauttaa suosikkisuunnitteluasetuksiaan ja kuvakkeita yksinkertaisella napauttamalla nÀyttöÀ.

Kosmetiikkapakkaukset

Clive

Kosmetiikkapakkaukset Clive-kosmetiikkapakkausten kÀsite syntyi erilaiseksi. Jonathan ei halunnut vain luoda uutta kosmetiikkamerkkiÀ yhteisin tuottein. PÀÀttÀnyt tutkia enemmÀn herkkyyttÀ ja hiukan enemmÀn kuin hÀn uskoo henkilökohtaisen hoidon kannalta, hÀn pyrkii yhteen pÀÀtavoitteeseen. Tasapaino kehon ja mielen vÀlillÀ. Havaijista inspiroidussa suunnittelussa trooppisten lehtien yhdistelmÀ, meren ÀÀrellisyys ja pakettien koskettava kokemus tarjoavat rentoutumisen ja rauhan tunteen. TÀmÀ yhdistelmÀ antaa mahdollisuuden tuoda kyseisen paikan kokemus muotoiluun.

KĂ€sitekirja Ja Juliste

PLANTS TRADE

KÀsitekirja Ja Juliste PLANTS TRADE on kasvitieteellisten yksilöiden innovatiivinen ja taiteellinen muoto, joka on kehitetty paremman suhteen luomiseksi ihmisten ja luonnon vÀlille kuin opetusmateriaalit. Kasvien konseptikirja valmisteltiin auttamaan sinua ymmÀrtÀmÀÀn tÀtÀ luovaa tuotetta. Kirja, joka on suunniteltu tÀsmÀlleen samankokoiseksi kuin tuote, sisÀltÀÀ paitsi luontovalokuvia, myös ainutlaatuisia grafiikoita, jotka ovat luonnon viisauden innoittamia. VielÀ mielenkiintoisempaa on, ettÀ grafiikat tulostetaan varovasti kohopainoilla, niin ettÀ jokaisen kuvan vÀri tai rakenne vaihtelee, kuten luonnonkasvienkin.

Juliste

Cells

Juliste PIY rakensi 19. heinÀkuuta 2017 pienen rakennuksen Melbournessa, Australiassa. Se on pieni linna, joka on koottu 761 komponentista, ja he nimittivÀt sen "Soluiksi". Solmut on suunniteltu kÀsin kÀÀnnetyiksi lankoiksi ja suoriksi kÀrkiksi, jotka on esitetty yhteenvetona nimellÀ "East Tenon". West Mortise ". LöydÀt heidÀn tuotteet, mukaan lukien muuttuvat hyllyt, tutkimus- ja kenkÀtelineet, jne., Jotka kaikki on hajotettu ja koottu uudelleen organismiin. Ja sitten tunnet heidÀn halunsa kasvaa vapaasti.

Teepakkaus

Seven Tea House

Teepakkaus TeehallbrÀndin, joka ottaa kuvan vapaan ja miellyttÀvÀn teen roiskumisesta ja hajottamisesta, teevalmistusprosessin kÀsite, vahva tai heikko, joka muuttuu ennakoimattomasti teemaalauksen elementiksi teetÀ maistellessa. Satunnainen viehÀtys ottaen teetÀ musteena ja kÀyttÀmÀllÀ sormea kynÀllÀ, luonnostelemassa teehallin perheen laaja-alaista mielenkiintoa maisemaan. AlkuperÀinen pakettisuunnittelu vÀlittÀÀ viihtyisÀn ilmapiirin ja ilmaisee miellyttÀvÀn elÀmÀn elÀmÀstÀ teellÀ.

Tuotemerkin EdistÀminen

Project Yellow

Tuotemerkin EdistÀminen Keltainen projekti on kokonaisvaltainen taideprojekti, joka rakentaa kaiken on keltaista visuaalisen konseptin. Avaintoiminnon mukaan eri kaupungeissa tehdÀÀn suuria ulkonÀytöksiÀ ja samanaikaisesti tuotetaan sarja kulttuurisia ja luovia johdannaisia. Visuaalisena IP-projektina Project Yellow sisÀltÀÀ kiehtovan visuaalisen kuvan ja energisen vÀrimaailman muodostaen yhtenÀisen avaintoiminnon, joka tekee ihmisistÀ unohtumattoman. Soveltuu laajamittaiseen online- ja offline-mainontaan sekÀ visuaalisten johdannaisten tuottamiseen, se on ainutlaatuinen suunnitteluprojekti.