Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

calendar 2013 ‚ÄúSafari‚ÄĚ

Kalenteri Safari on paperi-eläinkalenteri. Paina vain osia ulos, taita ja kiinnitä loppuun. Tee 2011 villieläinten kohtaamisen vuodeksi! Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Sisäänkäyntipöytä

organica

Sisäänkäyntipöytä ORGANICA on Fabrizion filosofinen kuvaus kaikesta orgaanisesta järjestelmästä, jossa kaikki osat on kytketty toisiinsa olemassaolon aikaansaamiseksi. Suunnittelu perustui ihmiskehon monimutkaisuuteen ja ihmisen ennakkokäsitykseen. Katsoja johdetaan ylevälle matkalle. Oviaukko matkalle on kaksi massiivista puumaista muotoa, jotka pidetään keuhkoina, sitten alumiiniakseli, jossa on liittimet, jotka muistuttavat selkärankaa. Katsoja voi löytää valtimoilta näyttäviä kierrettyjä sauvoja, muoto, joka voidaan tulkita elimeksi, ja finaali on kaunis mallilasi, vahva mutta hauras, kuten ihmisen iho.

Kalenteri

calendar 2013 ‚ÄúFarm‚ÄĚ

Kalenteri Maatila on kitetti paperi-eläinkalenteri. Täysin koottu se tekee ihastuttavan pienoistilan täydellisenä kuuden eri eläimen kanssa. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Kalenteri

calendar 2013 ‚ÄúRocking Chair‚ÄĚ

Kalenteri Keinutuoli on vapaasti seisova työpöytäkalenteri pienoistuolin muodossa. Kokoa keinutuoli, joka rokkaa edestakaisin aivan kuten oikea. Näytä nykyinen kuukausi tuolin selkänojassa ja ensi kuukausi istuimella. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Kalenteri

calendar 2013 ‚ÄúTown‚ÄĚ

Kalenteri Town on paperikäsityösarja, jonka osat voidaan vapaasti koota kalenteriin. Koota rakennuksia eri muodoissa ja nauti luomasta oma pieni kaupunki. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Kalenteri

calendar 2013 ‚ÄúModule‚ÄĚ

Kalenteri Moduuli on hyödyllinen kolmen kuukauden kalenteri yksittäisillä kappaleilla, jotka voidaan yhdistää kolmeksi kuutionmuotoiseksi pinoamismoduuliksi, jotta voit koota ne vapaasti sopivana. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.