Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veistos

Atgbeyond

Veistos Xi'an sijaitsee Suuren silkkitien lÀhtöpaikassa. Taide luovassa tutkimusprosessissa yhdistyvÀt Xi'an W-hotellibrÀndin moderni luonne, Xi'anin erityinen historia ja kulttuuri sekÀ Tang-dynastian upea taidehistoria. Popista yhdistettynÀ graffititaidetta on tullut W-hotellin taiteellinen ilmaisu, jolla oli syvÀllinen vaikutus.

Sataman Uudelleensijoittaminen

Hak Hi Kong

Sataman Uudelleensijoittaminen Ehdotuksessa kÀytetÀÀn kolme kÀsitettÀ CI-jÀrjestelmÀn uudelleenrakentamiseksi Yong-Anin kalasatamaan. EnsimmÀinen on uusi logo, jolla luodaan erityinen visuaalinen aineisto, joka on poistettu Hakka-yhteisön kulttuurisista ominaispiirteistÀ. Seuraava askel on viihdekokemuksen uudelleentutkimus, luo sitten kaksi maskottihahmoa, jotka edustavat, ja anna heidÀn esiintyÀ uusissa nÀhtÀvyyksissÀ ohjaamaan turistia satamaan. ViimeisenÀ, mutta ei vÀhÀisimpÀnÀ, höylÀmÀllÀ yhdeksÀn paikkaa sisÀllÀ, joka ympÀröi viihdeaktiviteetteja ja herkullisia ruokia.

NĂ€yttelysuunnittelu

Tape Art

NÀyttelysuunnittelu Vuonna 2019 Taipeista herÀtti visuaalinen linjojen, vÀrillisten palojen ja fluoresenssin juhla. Se oli Tape That Art -nÀyttely, jonka jÀrjestivÀt FunDesign.tv ja Tape That Collective. Kahdeksassa nauhataiteen installaatiossa esitettiin erilaisia projekteja, joilla oli epÀtavallisia ideoita ja tekniikoita, ja nÀyttelyssÀ oli yli 40 nauhamaalaa sekÀ videoita taiteilijoiden aiemmasta työstÀ. He lisÀsivÀt myös loistavia ÀÀniÀ ja valoa, jotta tapahtumasta tulisi syvÀllinen taideympÀristö, ja heidÀn kÀyttÀmiinsÀ materiaaleihin kuuluivat kangasteipit, kanavateipit, paperinauhat, pakkausjutut, muoviteipit ja kalvot.

Installaatiotaide

Inorganic Mineral

Installaatiotaide Syvien tunteiden luonteen ja arkkitehtikokemuksen innoittamana Lee Chi keskittyy luomaan ainutlaatuisia kasvitieteellisiÀ taide installaatioita. Heijastelemalla taiteen luonnetta ja tutkimalla luovia tekniikoita, Lee muuntaa elÀmÀtapahtumat virallisiksi teoksiksi. TÀmÀn teossarjan aiheena on tutkia materiaalien luonnetta ja sitÀ, miten materiaalit voidaan rekonstruoida esteettisen jÀrjestelmÀn ja uuden nÀkökulman avulla. Lee uskoo myös, ettÀ kasvien ja muiden keinotekoisten materiaalien uudelleenmÀÀrittely ja rekonstruointi voivat tehdÀ luonnonmaisemasta emotionaalisen vaikutuksen ihmisiin.

Yrityksen UudelleenbrÀndÀys

Astra Make-up

Yrityksen UudelleenbrÀndÀys BrÀndin voima ei ole pelkÀstÀÀn sen kykyssÀ ja visiossa, vaan myös viestinnÀssÀ. HelppokÀyttöinen luettelo tÀynnÀ vahvaa tuotevalokuvausta; kuluttajalÀhtöinen ja houkutteleva verkkosivusto, joka tarjoaa online-palveluita ja yleiskuvan tuotemerkkituotteista. Kehitimme myös visuaalisen kielen tuotemerkki-sensaation esittÀmiseen muodin muotivalokuvaustavalla ja tuoreella viestinnÀllÀ sosiaalisessa mediassa, luodaan vuoropuhelu yrityksen ja kuluttajan vÀlillÀ.

Kirjasintyyppi

Monk Font

Kirjasintyyppi Munkki etsii tasapainoa humanististen sans-serifien avoimuuden ja luettavuuden ja neliön sans-serifin sÀÀnnöllisemmÀn luonteen vÀlillÀ. Vaikka se oli alun perin suunniteltu latinalaiseksi kirjasintyyppiksi, pÀÀtettiin jo varhain, ettÀ se tarvitsee laajemman vuoropuhelun sisÀllyttÀÀkseen siihen arabialaisen version. SekÀ latinalaiset ettÀ arabialaiset suunnittelevat meille saman perusteen ja idean yhteisestÀ geometriasta. Rinnakkaissuunnitteluprosessin vahvuus antaa molemmille kielille tasapainoisen harmonian ja armon. SekÀ arabia ettÀ latina toimivat saumattomasti yhdessÀ, jaetut laskurit, varren paksuus ja kaarevat muodot.