Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pakkauskonsepti

Faberlic Supplements

Pakkauskonsepti Nykymaailmassa ihmiset ovat jatkuvasti alttiina ulkoisten negatiivisten tekijöiden aggressiivisille vaikutuksille. Huono ekologisuus, kiireinen elämänrytmi megapoliseissa tai stressissä johtaa lisääntyneisiin kehon kuormituksiin. Kehon toimintatilan normalisoimiseksi ja parantamiseksi käytetään lisäravinteita. Projektin pää metaforista on tullut kaavio ihmisen hyvinvoinnin parantamisesta lisäravinteiden avulla. Lisäksi graafinen pääelementti toistaa F-kirjaimen muodon - merkin ensimmäisen kirjaimen.

Taide

Metamorphosis

Taide Toimipaikka on Keihin Industrial -alueella Tokion laitamilla. Raskaiden teollisuuslaitosten savupiippujen jatkuvasti savunpoisto saattaa kuvaa negatiivista kuvaa, kuten pilaantumista ja materialismia. Valokuvat ovat kuitenkin keskittyneet tehtaiden eri näkökohtiin, jotka kuvaavat sen toiminnallista kauneutta. Päivän aikana putket ja rakenteet luovat geometrisia kuvioita viivoilla ja kuvioilla, ja mittakaava sääolosuhteissa luo arvokkaan ilmapiirin. Yöllä tilat vaihtuvat salaperäiseen kosmiseen linnoitukseen, joka oli 80-luvun scifi-elokuvia.

Näyttelyjuliste

Optics and Chromatics

Näyttelyjuliste Otsikko Optics and Chromatic viittaa Goethen ja Newtonin väliseen keskusteluun värien luonteesta. Tätä keskustelua edustaa kahden kirjainmuotoisen sävellyksen yhteenotto: toinen on laskettu, geometrinen, terävillä ääriviivoilla, toinen perustuu värikkäiden varjojen impressionistiseen leikkiin. Vuonna 2014 tämä muotoilu toimi Pantone Plus -sarjan taiteilijakuvien peitteenä.

Viihde

Free Estonian

Viihde Tässä ainutlaatuisessa teoksessa Olga Raag käytti virolaisia sanomalehtiä vuodesta, jolloin auto alun perin tuotettiin vuonna 1973. Kansalliskirjaston keltaiset sanomalehdet valokuvattiin, puhdistettiin, mukautettiin ja muokattiin käytettäväksi projektissa. Lopputulos painettiin autojen erikoismateriaaliin, joka kestää 12 vuotta, ja sen soveltaminen kesti 24 tuntia. Vapaa viro on auto, joka kiinnittää huomion, ympäröi ihmisiä positiivisella energialla ja nostalgisilla, lapsuuden tunneilla. Se herättää uteliaisuutta ja sitoutumista kaikilta.

Kuivateepakkaus

SARISTI

Kuivateepakkaus Suunnittelu on sylinterimäinen astia, jossa on kirkkaita värejä. Innovatiivinen ja valaiseva värien ja muotojen käyttö luo harmonisen muotoilun, joka heijastaa SARISTIn kasviperäisiä infuusioita. Suunnittelumme erottaa kykymme antaa nykyaikainen käänne kuivan teepakkauksen suhteen. Pakkauksissa käytetyt eläimet edustavat tunteita ja olosuhteita, joita ihmiset usein kokevat. Esimerkiksi Flamingo-linnut edustavat rakkautta, Panda-karhu edustaa rentoutumista.

Oliiviöljypakkaus

Ionia

Oliiviöljypakkaus Muinaisilla kreikkalaisilla oli tapana maalata ja suunnitella jokainen oliiviöljyn amfora (astia) erikseen, joten he päättivät tehdä niin tänään! He elvyttivät ja soveltivat tätä muinaista taidetta ja perinnettä nykyaikaisessa modernissa tuotannossa, jossa jokaisella 2000 tuotetulla pullolla on erilaiset kuviot. Jokainen pullo on suunniteltu yksilöllisesti. Se on ainutlaatuinen lineaarinen muotoilu, joka on inspiroitu antiikin Kreikan kuvioista ja modernilla kosketuksella, joka juhlii vintage-oliiviöljyperintöä. Se ei ole noidankehä; se on suora kehittyvä luova linja. Jokainen tuotantolinja luo 2000 erilaista mallia.