Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Dvd-Laatikko

Paths of Light

Dvd-Laatikko Paras tapa pitää Zina Caramelon lyhyt animaatio Paths of Light oli varmistaa, että DVD: llä on kaunis tapa sopia. Pakkaus näyttää todella siltä, että se purettiin metsästä ja muovattiin CD-levyn muodostamiseksi. Ulkopuolelta on näkyvissä erilaisia viivoja, jotka ilmestyvät melkein pieninä puina, jotka kasvavat kotelon puolella. Puinen ulkokuori auttaa myös antamaan sille äärimmäisen naturalistisen ilmeen. Paths of Light on äärimmäinen päivitys tapauksista, joita monet näkivät CD-levyille 1990-luvulla, ja jotka yleensä koostuivat perusmuovista ja paperipakkauksesta sisällön selittämiseksi (teksti JD Munro)

Verkkosivustojen Suunnittelu

Trionn Design

Verkkosivustojen Suunnittelu Valkoinen kangas tarjoaa ihanteellisen taustan, johon rakentaa. Sokerikas makea väriyhdistelmä tarjoaa täydellisen huomion tarttuvan elementin, joka vetää katsojaa. Serif- ja sans-serif-fonttien yhdistelmä sekä painotus ja värit antavat tasaisen sekoituksen, joka houkuttelee katsojaa tutkimaan tarkemmin. HTML5 Parallax -animaatiosivusto, jossa on Responsive, Meillä on oma henkilöstövektorikuvioiden suunnittelu. sen ainutlaatuinen Design Ever kirkkaalla värillä mukavilla ja sileillä animaatioilla ..

Olutvärimallit

Beertone

Olutvärimallit Beertone on ensimmäinen oluen eri väreihin perustuva oluen ohje, joka esitetään lasimuodossa. Ensimmäistä painosta varten keräsimme tietoa 202 erilaisesta sveitsiläisolutesta, jotka matkustavat ympäri maata, idästä länteen, pohjoisesta etelään. Koko prosessi kesti paljon aikaa ja yksityiskohtaisen logistiikan saadaan aikaan, mutta näiden kahden intohimon tulokset tekevät meistä erittäin ylpeitä ja lisäpainoksia on jo suunnitteilla. Kippis!

Brändi-Identiteetti

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Brändi-Identiteetti BIA on Atlantin taivaan paikallislintu-symboli, joka lentää ajatusten ja unelmien yli maiden yli, luonnon lentäjä, joka kuljettaa ihmisiä, muistoja, yrityksiä ja yrityksiä. SATA: lla BIA symboloi aina saariston yhdeksän saaren liittoa yhdessä atlanttisessa haasteessa: ota Azorien nimi maailmalle ja tuo maailma Azoreille. BIA - Blue Islands Açor - prototyyppien futurismista innoittamana suoraviivainen linssilinnuinen lintu, rakennettu sen ainutlaatuiseen geneettiseen koodiin, joka on epäsymmetrinen, erottuva ja värillinen kuin Azorien yhdeksän saarta.

Digitaalinen Interaktiivinen Aikakauslehti

DesignSoul Digital Magazine

Digitaalinen Interaktiivinen Aikakauslehti Filli Boya Design Soul Magazine selittää väreiden merkityksen elämässämme lukijoilleen erilaisella ja nautinnollisella tavalla. Design Soul -sisältö sisältää laajan alueen muotista taiteeseen; sisustamisesta henkilökohtaiseen hoitoon; urheilusta tekniikkaan ja jopa ruoasta ja juomista kirjoihin. Kuuluisten ja mielenkiintoisten muotokuvien, analyysien, uusimman tekniikan ja haastattelujen lisäksi lehti sisältää myös mielenkiintoista sisältöä, videoita ja musiikkia. Filli Boya Design Soul -lehti julkaistaan neljännesvuosittain iPadilla, iPhoneilla ja Androidilla.

Savuke / Kumilaatikko

Smartstreets-Smartbin™

Savuke / Kumilaatikko Smartbin ™, joka on moninkertaisesti patentoitu roskakori, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet, täydentää olemassa olevaa katuinfrastruktuurin asennusta kaksoisena, selkänojana minkä tahansa koon tai muodon lamppu- tai kylttipisteessä tai yksinään muodossa seinille, kaiteille ja sokkeleille. Tämä vapauttaa uuden, odottamattoman arvon nykyisistä kaduista, jotta luodaan verkot kätevästä, ennakoitavissa olevasta savukkeista ja roskien roskakorista, jotka ovat aina ulottumattomissa lisäämättä sotkua katumaisemaan. Smartbin muuttaa katuhoitoa kaupungeissa ympäri maailmaa mahdollistamalla tehokkaan reaktion savukkeisiin ja ikeniin.