Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pakattuja Cocktaileja

Boho Ras

Pakattuja Cocktaileja Boho Ras myy pakattuja cocktaileja, jotka on valmistettu hienoimmista paikallisista intialaisista alkoholijuomista. Tuotteessa on boheemilainen tunnelma, joka vangitsee epÀtavanomaisen taiteellisen elÀmÀntavan, ja tuotteen visuaaliset esitykset ovat abstrakti kuva siitÀ summasta, jonka kuluttaja saa cocktailin juomisen jÀlkeen. Se on onnistunut saavuttamaan keskipisteen, jossa globaalit ja paikalliset tapaavat, missÀ ne sulautuvat muodostaen tuotteelle Glocal-tunnelman. Boho Ras myy puhdasta alkoholijuomaa 200 ml: n pulloissa ja pakattuja cocktaileja 200 ml: n ja 750 ml: n pulloissa.

Podcast

News app

Podcast Uutiset on haastattelusovellus ÀÀnitietoihin. Se on inspiroitu iOS-omena-litteÀstÀ suunnittelusta, jolla on havainnollistettu informaatiolohkoja. Visuaalisesti taustalla on sÀhkösininen vÀri tehtÀvÀnÀ tehdÀ lohkot erottuviksi. Graafisia elementtejÀ, tavoitteena on hyvin vÀhÀn, jotta sovelluksesta tulisi helppokÀyttöinen kÀyttÀjÀÀ hÀiritsemÀttÀ kÀyttÀjÀÀ tai kadottamatta sitÀ.

Korealaisen Terveysruoan Pakkaus

Darin

Korealaisen Terveysruoan Pakkaus Darin on suunniteltu vapauttamaan nykyaikaiset ihmiset vastahakoisuudesta Korean perinteisiin terveysruokatuotteisiin vÀsymysyhteiskunnassa. SiinÀ on yksinkertainen, graafinen selkeys pakettien toimittamisessa nykyaikaisten ihmisten herkkyyteen, toisin kuin perinteisten korealaisten terveysruokakauppojen kÀyttÀmÀt muotoilemattomat kuvat . Kaikki mallit on tehty verenkiertoaiheista, ja ne tuovat esiin tavoitteen tarjota elinvoimaa ja terveyttÀ vÀsyneille 20- ja 30-vuotiaille.

3D-Animaatio

Alignment to Air

3D-Animaatio Luovan kirjain-animaation suhteen Jin aloitti aakkosella A. Ja konseptivaiheessa yritti nÀhdÀ voimakkaampia tunnelmia, jotka heijastavat hÀnen filosofiaansa, joka on melko aktiivinen, mutta samalla jÀrjestÀvÀ. Matkan varrella hÀn tuli ristiriitaisiin sanoihin, jotka pysyivÀt perusteellisesti ajatuksensa puolesta jollakin tavalla, kuten linjaaminen ilmaan, mikÀ on tÀmÀn projektin otsikko. TÀtÀ silmÀllÀ pitÀen animaatiossa esitetÀÀn tarkempia ja herkempiÀ hetkiÀ ensimmÀisestÀ sanasta. Toisaalta tÀmÀ pÀÀtyy melko joustavalle ja löysÀlle tunnelmalle viimeisen kirjaimen ilmoittamiseksi.

Web-Suunnittelu Ja Ux

Si Me Quiero

Web-Suunnittelu Ja Ux Sí, Me Quiero -sivusto on tila, joka auttaa olemaan itsensÀ. Hankkeen toteuttamiseksi oli tehtÀvÀ haastatteluja ja tutkittava naisiin liittyvÀÀ sosiaalista ja kulttuurista taustaa. hÀnen projektionsa yhteiskunnassa ja itsensÀ kanssa. PÀÀteltiin, ettÀ verkko olisi lisÀys ja ettÀ se toteutettaisiin lÀhestymistavalla, joka auttaa rakastamaan itseÀÀn. Suunnittelussa se heijastuu yksinkertaisuudesta neutraaleilla sÀvyillÀ, joissa kÀytetÀÀn punaisia kontrasteja kiinnittÀÀksesi huomiota asiakkaan julkaiseman kirjan brÀndin tiettyihin toimintoihin ja vÀreihin. Inspiraatio tuli konstruktivismista.

ViinimerkinnÀn Suunnittelu

314 Pi

ViinimerkinnĂ€n Suunnittelu Viininmaistamisen kokeilu on loputon prosessi, joka johtaa uusiin polkuihin ja erilaisiin tuoksuihin. Ă„Ă€retön pi-sekvenssi, irrationaalinen luku loputtomilla desimaaleilla, tietĂ€mĂ€ttĂ€ viimeistĂ€ niistĂ€, sai inspiraation nĂ€iden viinien nimille ilman sulfiitteja. Suunnittelun tavoitteena on tuoda 3,14 viinisarjan piirteet esiin valokeilassa sen sijaan, ettĂ€ piilottaisit niitĂ€ kuvien tai grafiikoiden joukkoon. Noudattaen minimalistista ja yksinkertaista lĂ€hestymistapaa, etiketti nĂ€yttÀÀ vain nĂ€iden luonnollisten viinien todelliset ominaisuudet, kuten ne voidaan havaita viininvalmistusvihkossa.