Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veistoksen Asennus

Superegg

Veistoksen Asennus Superegg edustaa kertakäyttöisten kahvikapselien nopeaa kertomista, mikä symboloi ihmisen mukavuutta ja sen vaikutusta ympäristöön. Maapallon yläpuolella levattu, kuvioitu geometrinen superegg-muoto, kuten matemaatikko Gabriel Lame on dokumentoinut, on pistetty satunnaisesti hävitetyillä kahvikapseleilla, jotka on järjestetty täydellisiksi viivoiksi. Viskeraalinen kokemus houkuttelee katsojaa kaikista kulmista ja etäisyyksistä. Yli 3000 kapselia kerättiin sosiaalisen median ja paikallisen yhteisön toimintakehotuksen kautta. Superegg antaa katsojalle ymmärtää jätteet ja rohkaista uusia kierrätystapoja.

Gourmet-Ruokien Lahjasetti

Saintly Flavours

Gourmet-Ruokien Lahjasetti Saintly Flavours on gourmet-ruokalahjapaketti, joka on tarkoitettu huippuluokan kauppojen kuluttajille. Ruoan ja ruokailun trendin seurauksena trendin seurauksena projekti saa inspiraation katolisuuden Met Gala -muotiteemasta 2018. Jeremy Bonggu Kang yritti luoda huippuluokan myymälöiden kuluttajien huomion kiinnostavan ilmeen käyttämällä koristeellista ja perinteistä kuviointityyliä edustamaan rikkaita taiteen perinteitä ja korkealaatuista ruoanvalmistamista katolisen luostarissa.

Julkinen Taidetila

Dachuan Lane Art Installation

Julkinen Taidetila Jinjiang-joen länsirannalla sijaitseva Chengdun Dachuan-kaista on historiallinen katu, joka yhdistää Chengdu East Gate City -mallin rauniot. Hankkeessa historiallinen Dachuan Lane -kaarikäytävä rakennettiin vanhalla tavalla uudelle alkuperäiselle kadulle, ja katutaiteen installaatio kertoi tämän kadun tarinan. Taideinstallaation puuttuminen on eräänlainen media tarinoiden jatkamiselle ja välittämiselle. Se ei vain toista purettujen historiallisten kadujen ja kaistojen jälkiä, vaan tarjoaa myös eräänlaisen kaupunkimuistin lämpötilan uusille kaduille ja kaistoille.

Visuaalinen Viestintä

Plates

Visuaalinen Viestintä Rautakaupan eri osastojen esittelyä varten Didyk Pictures esitteli ne useina levyinä, joiden päällä oli erilaisia laitteisto-esineitä ja jotka tarjoillaan ravintola-tavalla. Valkoinen tausta ja valkoiset astiat auttavat korostamaan tarjoiltuja esineitä ja helpottavat myymäläkävijöiden löytämistä tietylle osastolle. Kuvia käytettiin myös 6x3-metrisissä mainostauluissa ja julisteissa julkisessa liikenteessä ympäri Viroa. Valkoinen tausta ja yksinkertainen koostumus antavat tämän ilmoituksen nähdä myös autolla ohi kulkevalle henkilölle.

Veistos

Iceberg

Veistos Jäävuoret ovat sisustusveistoksia. Yhdistämällä vuoret on mahdollista rakentaa vuoristoja, mielenmaisemia, jotka on valmistettu lasista. Kunkin kierrätetyn lasiesineen pinta on ainutlaatuinen. Siten jokaisella esineellä on ainutlaatuinen luonne, sielu. Veistokset ovat käsintehtyjä, allekirjoitettuja ja numeroituja Suomessa. Iceberg-veistoksien pääfilosofia on heijastaa ilmastomuutosta. Siksi käytetty materiaali on kierrätettyä lasia.

Katselusovellus

TTMM for Pebble

Katselusovellus TTMM on Pebble 2 -älykellolle omistettu 130 Watchface -kokoelma. Tietyt mallit näyttävät kellonajan ja päivämäärän, viikon päivän, vaiheet, toiminnan ajan, etäisyyden, lämpötilan ja akun tai Bluetooth-tilan. Käyttäjä voi mukauttaa tietotyyppiä ja nähdä lisätietoja ravistelun jälkeen. TTMM-katselupinnat ovat yksinkertaisia, minimaalisia, esteettisiä. Se on yhdistelmä numeroita ja abstraktia tietografiikkaa, joka on täydellinen robotti-aikakaudelle.