Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetti

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Brändi-Identiteetti BIA on Atlantin taivaan paikallislintu-symboli, joka lentää ajatusten ja unelmien yli maiden yli, luonnon lentäjä, joka kuljettaa ihmisiä, muistoja, yrityksiä ja yrityksiä. SATA: lla BIA symboloi aina saariston yhdeksän saaren liittoa yhdessä atlanttisessa haasteessa: ota Azorien nimi maailmalle ja tuo maailma Azoreille. BIA - Blue Islands Açor - prototyyppien futurismista innoittamana suoraviivainen linssilinnuinen lintu, rakennettu sen ainutlaatuiseen geneettiseen koodiin, joka on epäsymmetrinen, erottuva ja värillinen kuin Azorien yhdeksän saarta.

Digitaalinen Interaktiivinen Aikakauslehti

DesignSoul Digital Magazine

Digitaalinen Interaktiivinen Aikakauslehti Filli Boya Design Soul Magazine selittää väreiden merkityksen elämässämme lukijoilleen erilaisella ja nautinnollisella tavalla. Design Soul -sisältö sisältää laajan alueen muotista taiteeseen; sisustamisesta henkilökohtaiseen hoitoon; urheilusta tekniikkaan ja jopa ruoasta ja juomista kirjoihin. Kuuluisten ja mielenkiintoisten muotokuvien, analyysien, uusimman tekniikan ja haastattelujen lisäksi lehti sisältää myös mielenkiintoista sisältöä, videoita ja musiikkia. Filli Boya Design Soul -lehti julkaistaan neljännesvuosittain iPadilla, iPhoneilla ja Androidilla.

Savuke / Kumilaatikko

Smartstreets-Smartbin™

Savuke / Kumilaatikko Smartbin ™, joka on moninkertaisesti patentoitu roskakori, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet, täydentää olemassa olevaa katuinfrastruktuurin asennusta kaksoisena, selkänojana minkä tahansa koon tai muodon lamppu- tai kylttipisteessä tai yksinään muodossa seinille, kaiteille ja sokkeleille. Tämä vapauttaa uuden, odottamattoman arvon nykyisistä kaduista, jotta luodaan verkot kätevästä, ennakoitavissa olevasta savukkeista ja roskien roskakorista, jotka ovat aina ulottumattomissa lisäämättä sotkua katumaisemaan. Smartbin muuttaa katuhoitoa kaupungeissa ympäri maailmaa mahdollistamalla tehokkaan reaktion savukkeisiin ja ikeniin.

Verkkosivusto

Illusion

Verkkosivusto Scene 360 -lehti käynnistää Illusionin vuonna 2008, ja siitä tulee nopeasti sen menestyvin projekti yli 40 miljoonalla vierailulla. Verkkosivusto on omistettu esittämään uskomattomia teoksia taiteessa, suunnittelussa ja elokuvissa. Hyperrealistisista tatuoinnista upeisiin maisemakuviin valittavana oleva viestivalinta saa lukijat usein sanomaan "WOW!"

Lahjapakkaus

Jack Daniel's

Lahjapakkaus Ylellinen lahjarasia Jack Danielin Tennessee-viskille ei ole vain tavallinen laatikko, joka sisältää pullon sisällä. Tämä ainutlaatuinen pakettirakenne kehitettiin erinomaiseen suunnitteluominaisuuteen, mutta myös turvalliseen pullojen toimittamiseen samanaikaisesti. Suurten avoimien ikkunoiden ansiosta näemme koko laatikon. Suoraan laatikon läpi tuleva valo korostaa viskin alkuperäistä väriä ja tuotteen puhtautta. Vaikka laatikon molemmat sivut ovat auki, vääntöjäykkyys on erinomainen. Lahjarasia on valmistettu kokonaan pahvista ja on täysin mattalaminoitu kuumilla leimaus- ja kohokuvioelementeillä.

Lipasto

Labyrinth

Lipasto ArteNemuksen labyrintti on lipasto, jonka arkkitehtonista ulkonäköä korostaa viilun mutkitteleva polku, joka muistuttaa kaupungin katuja. Laatikoiden huomattava käsitys ja mekanismi täydentävät sen aliarvioitua ääriviivaa. Vaahteran ja mustan Ebony-viilun vastakkaiset värit sekä korkealaatuinen käsityö korostavat Labyrintin ainutlaatuista ulkonäköä.