Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalimuutos

Tigi

Digitaalimuutos Yksi hiuksen muodin ikonimmista kokonaisuuksista on asettamassa rohkean askeleen digitaaliseen osuvuuteen. Professional dot com- ja Tigi Color Copyright -sarjojen uusimista hallittiin yhdistämällä taiteilijoiden luoma räätälöity sisältö, nykyaikaisten valokuvaajien osallistuminen ja vielä näkymättömät muotoilunilmaisut digitaaliseen muotoon. Hienot, mutta terävät kontrastit tekniikoiden ja käsityön välillä. Lopuksi opastamme Tigiä terveellisen vaiheittaisen lähestymistavan kautta todelliseen digitaalimuutokseen 0: sta 100: een.

Tietoisuus- Ja Mainoskampanja

O3JECT

Tietoisuus- Ja Mainoskampanja Koska yksityisestä tilasta tulee tulevaisuudessa arvokas resurssi, tämän huoneen kasvava tarve määritellä ja suunnitella on tärkeä asia nykyaikana. O3JECT on sitoutunut valmistamaan ja mainostamaan hanatonta tilaa esteettisesti houkuttelevana muistutuksena tuntemattomasta tulevaisuudesta. Faradayn häkin periaatteella rakennettu käsintehty, suljettu ja johtava kuutio ilmentää näennäisesti utopistisen huoneen ikonista toteutumista, jota mainostetaan kattavan kampanjasuunnittelun avulla.

Typografiaprojekti

Reflexio

Typografiaprojekti Kokeellinen typografinen projekti, jossa yhdistyvät peilin heijastaminen paperia kirjaimilla, jotka on leikattu yhdestä akselistaan. Tuloksena on modulaarisia koostumuksia, jotka kerran valokuvataan viittaavat 3D-kuviin. Projekti käyttää taikuutta ja visuaalista ristiriitaa siirtymiseen digitaalisesta kielestä analogiseen maailmaan. Kirjeiden rakentaminen peiliin luo uusia todellisuuksia heijastuen, jotka eivät ole totuutta eikä vääriä.

Yritysidentiteetti

Yanolja

Yritysidentiteetti Yanolja on Soulissa sijaitseva matkaviestintäalusta nr.1, joka tarkoittaa ”Hei, pelataan” koreaksi. Logotyyppi on suunniteltu san-serif-fontilla yksinkertaisen, käytännöllisen vaikutelman ilmaamiseksi. Käyttämällä pieniä kirjaimia se voi antaa leikkisän ja rytmisen kuvan verrattuna lihavoituihin isoihin kirjaimiin. Kunkin kirjaimen välistä tilaa on tarkistettu erinomaisesti optisen illuusion välttämiseksi ja se lisäsi luettavuutta jopa pienessä logossa. Valitsimme huolellisesti kirkkaat ja kirkkaat neonvärit ja käytimme täydentäviä yhdistelmiä erittäin hauskojen ja popputtavien kuvien tuottamiseksi.

Maatalouden Kirja

Archives

Maatalouden Kirja Kirja luokitellaan maataloudelle, ihmisten toimeentulolle, maataloudelle ja sivutoimille, maatalouden rahoitukselle ja maatalouspolitiikalle. Luokiteltujen muotoilujen avulla kirja vastaa enemmän ihmisten esteettisiä vaatimuksia. Ollakseen lähempänä tiedostoa, suunniteltiin täydellinen suljettu kirjakansi. Lukijat voivat avata kirjan vasta revittyään sen. Tämän osallistumisen ansiosta lukijat kokevat tiedoston avaamisprosessin. Lisäksi joitain vanhoja ja kauniita maatalouden symboleja, kuten Suzhou Code ja joitain erityisillä ikäryhmillä käytettyjä typografioita ja kuvia. Ne yhdistettiin uudelleen ja listattiin kirjan kannessa.

Brändäys

Co-Creation! Camp

Brändäys Tämä on tapahtuman "Co-Creation! Camp" logosuunnittelu ja tuotemerkki, jota ihmiset puhuvat paikallisesta elvyttämisestä tulevaisuutta varten. Japanissa on edessään ennennäkemättömiä sosiaalisia ongelmia, kuten alhainen syntyvyys, väestön ikääntyminen tai alueen köyhtyminen. "Co-Creation! Camp" on luonut vaihtamaan tietojaan ja auttamaan toisiaan matkailualalla mukana olevien ihmisten ongelmien lisäksi. Eri värejä symboloi jokaisen ihmisen tahtoa. Se johti monia ideoita ja tuotti yli 100 hanketta.